39-річний Євген Кошовий розповів про переписку з Володимиром Зеленським 24 лютого: “Що, серйозно, почалося?”

Відомий український гуморист та один з ключових акторів студії "Квартал 95" Євген Кошовий розповів про переписку з президентом вранці 24 лютого.

На дворі вже літо, однак в душі кожного українця досі лютий. Все тому, що вранці 24 лютого росія вторглася на територію України, розв’язавши повномасштабну війну. Це стало великим потрясінням навіть для наближених до президента Зеленського осіб. Як виявилося, навіть його найкращий друг Євген Кошовий у це не повірив.

В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” гуморист розповів, яким був той самий ранок у нього особисто. Євген розповів, що після зйомок Ліги Сміху повернувся додому пізно вночі, а вже за кілька годин прокинувся від дзвінка свого друга і колеги Степана Казаніна:

“Він каже: “А що ви не чуєте?”. Я кажу: “Та що ми чуємо, Стьоп, ну випили ми, ну спи вже”. Він каже: “Ну не чуєте?”. Я кажу: “Все, пока”. Я поклав слухавку, а Ксенії на телефон наярює Віка Ткач: “Ви що, – каже, – не чуєте?”. І от в цей момент спрацювало ППО і воно як ляпнуло в стороні Борисполя. Ну і все, звичайно, почалася паніка”.

Євген Кошовий розповів про переписку з Володимиром Зеленським 24 лютого
Євген Кошовий розповів про переписку з Володимиром Зеленським 24 лютого

Одразу ж з першими вибухами Кошовий написав Володимиру Зеленському:

“Кажу: “Що, серйозно, почалося?”. Він каже: “Походу, так”. Все. Ми потім спілкувалися, я писав йому, які прогнози, а потім я подумав – ну а хто тобі скаже прогноз якийсь”.

Кошовий і Зеленський
Євген Кошовий розповів про переписку з Володимиром Зеленським 24 лютого

Перші 38 днів війни родина Євгена Кошового перебувала в Києві. Спали вони в машинах на підземному паркінгу – більше за всіх боялася молодша донька гумориста Серафіма. Тим не менш, зіркове сімейство виїжджати за кордон не збирається, бо саме в Україні їх дім.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.