Як виглядає перший чоловік 44-річної Олени Зеленської та де він зараз: обранець з немаленьким капіталом (ФОТО)

Особисте життя та біографія Олени Зеленської як першої леді України цікавить мільйони людей. У нашій статті зібрано все, що відомо про її першого чоловіка.

Олена Зеленська носить прізвище свого нинішнього чоловіка Володимира Зеленського, який у 2019 році став президентом Україні и сьогодні веде свою країну до перемоги над підступним сусідом. Перша леді несе не менш важливу місію, доносячи світові важку, але правду про те, що зараз переживає український народ. А яким було її життя задовго до політичної кар’єри та за кого вона вперше вийшла заміж?

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської

Проста, талановита і гуморна дівчина з Кривого Рогу, котру тоді всі знали як Олену Кияшко, вперше вийшла заміж у 2003 році. 6 вересня вона пішла під вінець з вже відомим гумористом Володимиром Зеленським. Він і став першим чоловіком Олени Зеленської, у шлюбі з яким вона щаслива досі.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз

Майбутнє подружжя вчилося в одній школі у паралельних класах. Увагу на ровесницю Володимир звернув вже після випуску з гімназії, коли вона зустрічалася з іншим хлопцем, однак його це не спинило. Саме неприступність Олени ще більше підштовхувала Зеленського до ще більш рішучих дій, і йому зрештою вдалося підкорити серце красуні.

Перш ніж узаконити стосунки Володимир і Олена зустрічалися 8 років. Офіційними чоловіком і дружиною закохані стали, коли майбутній президент вже був зіркою гумору та нарощував свій капітал, а “Квартал” збирав на своїх концертах аншлаги.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз

За рік подружнього життя Зеленські стали батьками донечки Олександри. Друга дитина з’явилася у пари у 2013-му – тоді в них народився хлопчик Кирило.

Схожі статті