Перша леді України Олена Зеленська зробила вражаюче зізнання про свій шлюб: “Не було кохання”

Перша леді України Олена Зеленська дала ексклюзивне інтерв'ю журналістам видання "Economist" та розповіла про початок своїх стосунків з майбутнім Президентом України.

Історію кохання майбутнього Президента України Володимира Олександровича Зеленського та його дружини Олени Зеленської українські журналісти розповіли глядачам вельми давно. Втім нещодавно, британський журнал “The Economist” взяв інтерв’ю і дізнався деталі, зокрема про почуття майбутньої благовірної Зеленського на початок їхніх взаємин.

Перша леді України Олена Зеленська зробила вражаюче зізнання про свій шлюб

Усі жінки Володимира Зеленського до Олени Зеленської
Перша леді України Олена Зеленська зробила вражаюче зізнання про свій шлюб

Так, перша леді України розповіла, що спочатку не помітила хлопця, який скоро мав стати зіркою. Володимир мав прекрасне почуття гумору, але навіть цим не підкорив серце дівчини, в яку закохався. Лише згодом вона вступила з ним стосунки, які тривали понад 8 років і завершилися весіллям.

“Закохані зі старшої школи зустрічалися вже вісім років, але не було кохання з першого погляду, каже Зеленська. Вона не впевнена, що він їй навіть сподобався на початку: “Він був просто хлопчиком, якого я знала, хтось, кого я бачила, перейшов із сьомого класу в одинадцятий”, — йдеться в статті.

Варто відзначити, що Олена Зеленська одразу ж підкорила серця фанатів гумориста, тільки-но вони її побачили. А коли знаменитість став Президентом його перша леді трохи змінилася. Володимир Олександрович почав скаржитися, що вона його не хвалить, а критикує. Мовляв, не вистачає “винагороди” за його старання.

І ба більше, шлюб зазнав деяких потрясінь. Парі довелося звикати до нових ролей, які почали проникати у них і витісняти минулі ролі. Якось Володимир Олександрович заявив, що йому потрібна дружина, а не радниця.

Тим не менш, він завжди говорить і про те, що без Олени не зміг би досягти тих успіхів, яких він досяг. Мовляв, її характер та суворість дали йому мотивацію вдосконалюватися і не зупинятися на досягнутому. Усі його інтерв’ю наповнені любов’ю до дружини, а вона поводиться більш стримано.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.