Як виглядає і чим займається дружина Колі Сєрги: стало відомо, хто чекає на шоумена вдома з передової (ФОТО)

Від співака до військового. Від копальника окопів до снайпера. Які успіхи має Коля Сєрга на фронті та хто чекає на нього вдома? Дізнайтеся у матеріалі.

Коля Сєрга, український співак та ведучий проєкту “Орел і решка” відклав гітару та взяв в руки автомат, коли війна прийшла на його рідні землі.

Вакарчук зустрів на передовій Колю Сєргу, від якого прийшов у захват
Як виглядає і чим займається дружина Колі Сєрги

Спочатку співак хотів потрапити до тероборони, бо зробити свій вклад в захист країни для нього була позиція принципова.

“В моєму уявленні, тероборона це коли я ночую вдома, несу чергування певні часи та оберігаю свою територію. А потім я прихожу, мені кажуть що це ЗСУ і ми підписуємо наказ о мобілізації. Це було не те, чого я очікував. Назад дороги немає. Я закурив, хоча я не курю”, – розповідав Коля Серга в інтерв’ю з Олесею Бацман.

До речі, знаменитість має звання молодшого лейтенанта, бо закінчував військову кафедру.
Службу, яку на початку вступу до ЗСУ ніс співак, ледь-ледь можна було назвати важкою. Як звичайний солдат він рив окопи, майстрував бліндажі, відвідував тактичні заняття. Проте зараз підготовка переходить на новий рівень – Коля Сєрга вчиться на снайпера.

“Я вже підбрвав собі ідеальну гвинтівку”, – повідомив артист.

Та чи чекає Колю з фронту його обраниця?

Своє особисте життя співак тримає у таємниці. На всі питання журналістів завжди відповідає жартами. Але ще у 2018 році ходили чутки, що Коля Сєрга зустрічається з моделлю Лізою Мохорт. Дівчина Ліза брала участь у проєкті “Пісні”, який виходив на каналі ТНТ.

Як виглядає і чим займається дружина Колі Сєрги: Ліза Мохорт

У перших турах Ліза виконувала пісні шоумена – “Гарний поворот”, “Мокасини”, та інші. Не зважаючи на чутки, сам співак інформацію щодо стосунків з Лізою ніяк не прокоментував, і на сьогодні Микола досі офіційно не одружений.

Схожі статті