З худишок в пишки: Лорак, Каменських, Могилевська та інші артистки, у яких сукні по швах тріщать (ФОТО)

Не кожен може тримати себе у відмінній фізичній формі протягом усього життя. Зірки шоу-бізнесу винятком не стали. Дізнайтеся, у кого з українських артисток сукні по швах тріщать.

Зайва вага сьогодні не найактуальніша проблема, однак прискіпливі користувачі мережі помічають кожен новий сантиметр на талії зірок. Сенсація зібрала українських знаменитостей, які схильні до повноти і не соромляться цього.

Настя Каменських

Дружина Потапа Настя Каменських то худне, то повнішає. Такі стрибки у вазі пов’язані насамперед з ненормованим графіком, коли на нормальний обід банально не вистачає часу. Даються взнаки також недосипи, стреси, емоційні моменти. Саме через постійні зміни в талії Каменських регулярно підозрюють у вагітності.

Настя Каменських набрала зайві кілограми
Настя Каменських набрала зайві кілограми

Ані Лорак

Ані Лорак, яка попри своє українське походження мовчить про війну на Батьківщині, розв’язану росією, нещодавно відновила концертну діяльність, хоча поки що тільки на корпоративах. Так, співачку сфотографували на приватному виступі у Вірменії, а її зовнішній вигляд неабияк спантеличив користувачів мережі.

Ані Лорак рознесло так, що сукня тріщить по швах

Все тому, що Лорак вийшла на сцену у червоному міні, яке ледь на ній зійшлося – сукня майже тріщала по швах.

Наталія Могилевська

Поп-королева української естради Наталія Могилевська не приховує від фанатів своїх експериментів з дієтами і спортом. Справа в тому, що вона від природи не берізка, а тому задля стрункої фігури їй доводиться багато працювати. І часто свої спроби схуднути Могилевська влаштовує публічно, щоб не давати собі спуску, адже якщо вона щось пообіцяє фанатам і не зробить – їй буде дуже соромно.

Наталія Могилевська набрала зайву вагу
Наталія Могилевська набрала зайву вагу

Олександра Заріцька

Солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька під час участі в шоу “Танці з зірками” схудла на 20 кілограмів і не стала зупинятися на досягнутому. Вже поза паркетом артистка продовжила йти до своєї мети і скинула ще 10 кг. Але на нових фото з благодійного аукціоні в Каннах Саша, судячи з усього, знову погладшала.

Катя Осадча показала свіжі та реальні фото солістки KAZKA Олександри Заріцької
Катя Осадча показала реальне фото розповнілої солістки KAZKA Олександри Заріцької

Христина Решетнік

Дружина ведучого “Холостяка” і “Холостячки” Григорія Решетніка зізналася, що за час повномасштабного російського вторгнення набрала зайву вагу, яку вже пішла зганяти в спортзал.

Христина Решетнік розповніла
Христина Решетнік розповніла

Руслана Писанка

Акторка і телеведуча Руслана Писанка – представниця пишної вроди. Тим не менш, вона брала участь у проєкті “Зважені та щасливі”. Під наглядом тренерів їй вдалося скинути цілих 42 кілограми, проте, вийшовши “на свободу”, бажання тренуватися надовго відпало через надмірну завзятість В’ячеслава Узелкова. Так зрештою вага повернулася до Руслани.

Руслану Писанку знову відправили на Зважені та щасливі
Руслану Писанку знову відправили на Зважені та щасливі

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.