Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої: Балан від щастя не засяє

Одна з найвідоміших українських співачок Тіна Кароль за сімома замками тримає своє особисте життя, але усього від фанатів приховати неможливо.

Тіна Кароль заміж виходила лише раз. Нареченим артистки став чоловік, якого вона називає коханням усього свого життя — її другий продюсер Євген Огір. Розпис пара влаштувала таємно і подалі від папараці, а повінчалися вони з журналістами, купою гостей і на очах у всієї країни. 5 років проіснувала їхня родина, допоки крапку у сімейному щасті не поставила смерть Огіра від раку шлунку.

З тих пір поп-діва більше не була в образі нареченої, хоча на весіллях буває регулярно. Тіна є бажаною зіркою на багатьох корпоративах навіть попри те, що запросити її на приватний виступ коштує недешево. Рік тому Дядя Жора як власник івент-агентства розсекретив, що гонорар Кароль варіюється між 20 і 30 тисячами доларів.

Концерт Тіни Кароль
Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля і засвітила неймовірної краси весільну сукню

Молода українська співачка Катерина Гуменюк, більш відома за творчим псевдонімом Ассоль, у 2019 році офіційно стала дружиною. На її весіллі з Артемом Тараненко співав весь бомонд українського шоу-бізнесу — Монатік, Вєрка Седючка, Тіна Кароль, а ведучими стали Катерина Осадча і Юрій Горбунов.

Зіркова наречена навіть заспівала дуетом з Тіною Кароль, що не залишилося без уваги користувачів мережі. Так само як і надзвичайно розкішна сукня Ассоль, на яку вона витратила 26 тисяч доларів, що вражає.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої
Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої

Фото і відео з виступу української поп-діви на весіллі також з’явилися на фанатських сторінках Кароль в Інстаграмі.

У коментарях шанувальниці зійшлися на думці, що також хочуть бачити Тіну, коли йтимуть під вінець, навряд чи усвідомлюючи, наскільки це дороге задоволення.

Схожі статті