“Розірвали шлюб”: молода дружина Павліка розповіла про переїзд за кордон і зізналася, навіщо шукала адвоката

Молода дружина Віктора Павліка Катерина нарешті пояснила, навіщо шукала адвоката з розлучень, а також розповіла про плани на еміграцію. Усі деталі в статті.

Минулого тижня дружина відомого українського виконавця Віктора Павліка Катерина сколихнула мережу зізнанням, що вона шукає адвоката, який спеціалізується на розлученнях. Ба більше, блогерка не уточнювала, для кого шукає юриста, що спричинило чутки про розлучення зіркової пари.

Катерина Репяхова і Віктор Павлік
Молода дружина Павліка розповіла про переїзд

Молода дружина Павліка розповіла про переїзд

І хоча зірка знає на досвіді, як заінтригувати публіку, це здавалось чимось можливим, адже Катя навряд хотіла б спричинити плітки про свій розрив з чоловіком. Тим паче, що реагує вона на подібні речі вельми гостро.

А нещодавно вона надала своїм фанатам можливість дізнатися усе, що їх цікавить про неї та її чоловіка. Тож користувачі мережі поставили їй питання і про можливу еміграцію за кордон через війну, і про розрив з Віктором Франковичем.

Молода дружина Павліка розповіла про переїзд

Катя одразу ж оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповіді.

По-перше, зірка пояснила, що розлучатися вона не збирається і навіть наміру такого в неї не було. Вона шукала спеціаліста саме для своєї подруги, яка на даний момент знаходиться у процесі розриву шлюбу. По-друге, виїжджати з України вона не планує і не плануватиме, щоб там не було.

Певний час блогерка знаходилася у гостях у своєї сестри в Ізраїлі, коли столиця страждала від російської агресії, але дівчина підкреслювала, що ця поїздка носить характер візиту у гості, І біженством це назвати не можна, адже приїхала вона до Ізраїлю, як туристка без оформлення документів переселенки або отримання будь-яких пільг.

Тож шанувальникам дівчини хвилюватися не варто, адже вона не має наміру залишати Батьківщину.

Схожі статті