У Руслани Писанки була таємна донька? Чоловік акторки розповів, як допомагає дівчинці зі схожою хворобою

Руслана Писанка завжди була щирою та відкритою до своїх прихильників. Та чи мала вона свої таємниці? Дізнайтеся все про особисте життя та секрети зірки.

Руслана Писанка. Ця яскрава зірка стала світочем українського сучасного телебачення. Артистка з молодих років грала у кіно, була ведучою та займалася театром. Її кончина стала такою новиною, яка ошелешила всіх без виключення.

Таємниця хвороби Руслани Писанки

На початку лютого акторка втратила свідомість прямо на сцені та дуже ушкодила собі ногу. Втім, на цю ситуацію зірка дивилася оптимістично: готувалася до операції та нових проєктів. Проте, не судилося. Близькі приховували справжню причину недуги знаменитості, а багато її колег навіть не здогадувалися про горе.

У Руслани Писанки була таємна донька?

Нещодавно чоловік Руслани, бізнесмен Ігор Ісаков, повідомив про те, що його кохана лікувала онкологічне захворювання. До речі, від раку помер і брат Писанки у 2012-му році. Обранець ведучої у розпачі повідомив, що заради пам’яті своєї жінки буде тепер піклуватися про дівчинку, ім’я якої поки що приховує. Хто ж вона?

Чи мала Руслана Писанка дітей?

За офіційною біографією, Руслана була бездітною, проте її добре серце залюбки прийняло у родину сина свого коханого від першого шлюбу. Хлопцю вона стала і другом, і порадницею. Нині ж у знак пам’яті про Писанку, Ігор Ісаков хоче допомогти маленькій дівчинці, яка страждає також від онкології, як і знаменитість. Він вважає, що всі, хто любив Русю може врятувати хоч одне життя.

У Руслани Писанки була таємна донька?

Імені малечі не розкриває, адже ще немає кінцевого адресата. Благородну ініціативу заради зірки підтримали і її колеги.

Нагадаємо, що прощання з Русланою Писанкою планується у Києві. Про це повідомив її чоловік.

Схожі статті