Тоня Матвієнко блиснула точеною фігурою на пляжі: Арсен Мірзоян тепер точно забуде про колишню дружину?

Тоня Матвієнко і Арсен Мірзоян стали однією з популярних пар українського шоу-бізнесу. Фанати досі підозрюють, що у родині є любовний трикутник. Та чи правда це? Дізнайтеся у матеріалі вже зараз.

Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян познайомилися завдяки тому, що відважилися на участь у проєкті “Голос країни”. Робота над композиціями настільки зблизила цю пару, що молоді люди закохалися. У кожного вже були позаду серйозні сімейні стосунки, діти від перших шлюбів.

Тоня вже давно не говорила про свого першого чоловіка, а Арсен навпаки, не приховує, що підтримує зв’язок з колишньою дружиною. Річ у тім, що в артиста є двійко підростаючих синів. Виховує він хлопців на пару з Анною Мірзоян, екс-обраницею.

Тоня Матвієнко блиснула точеною фігурою на пляжі

Прихильники співаків не виключають того факту, що почуття знаменитості могли не вщухнути, адже він не обірвав відносин. У мережі постійно точаться дискусії з приводу того, що і у Тоні з першою жінкою свого милого є негласне змагання. Річ у тім, що жінки активно ведуть блог, показуючи фото одна вперед іншої.

Нещодавно Анна опублікувала світлини з пляжу, а згодом Антоніна також показала відпочинок біля моря. Матвієнко ефектно позує у купальнику, знімаючи при цьому задній план. Видно, що співачка відправилася не на дешевий курорт: навколо прекрасна природа, лазурна вода.

Тоня Матвієнко блиснула точеною фігурою на пляжі

Відомо, що нинішня дружина Арсена Мірзояна поїхала з України закордон перечекати чорну годину. Подружжя чимало зазнало перепон під час війни, але не здалося. Музикант волонтерить, навіть не боїться чорної роботи: він знається на ремонті механізмів та допомагає полагодити машини для бійців. Тоня дуже пишається обранцем.

Нагадаємо, що одружилися знаменитості у 2017-му році, за рік до того у них народилася чудова донечка Ніна. Дівчинку назвали на честь своєї легендарної бабусі. А з дітьми від першого шлюбу артист спілкується і досі. Вони знайомі з новою дружиною батька та навіть всі разом їздять у подорожі. Що ж, Матвієнко і дійсно мудра жінка, яка поважає особистий прості і минуле обранця.

Схожі статті