Зіркові родини, як приклад вірності і любові: Оля і Вадим Полякови, Ольга Сумська і Віталій Борисюк, та інші

Зразкові сім'ї та дбайливі батьки: чи існує справжнє кохання серед зірок шоу-бізнесу? Максим Галкін і Алла Пугачова, Оля та Вадим Полякови, Камалія та Захур та інші знаменитості доводять, що чисті почуття трапляються і на естраді.

Як відомо, шоу-бізнес – жорстоке середовище. В ньому немає місця ні жалю, ні щирості. Яким зірковим сім’ям вдалося зберегти справжнє кохання на цьому “полі бою”?

Максим Галкін і Алла Пугачова

Максим Галкін та Алла Пугачова назавжди покидають росію
Максим Галкін та Алла Пугачова

Вони завжди були предметом для пліток та засуджень. У реальність їх кохання не вірив ніхто з рідних та оточення. Шлюб називали піаром, фейком та просто посміховиськом. Але вони довели, що справжнє кохання немає меж. Маючи 27-річну різницю у віці, Алла та Максим вже 20 років поспіль демонструють прихильникам міцність їх сімейного гніздечка. За цей час подружжя народило двох спільних дітей, з допомогою сурогатної матері.

Оля та Вадим Полякови

Оля Полякова з чоловіком та доньками
Оля Полякова з чоловіком та доньками

Пара познайомилась у 2003 році, на Дні народженні Вадима, де Оля давала виступ у якості запрошеної зірки. Згодом чоловік зізнався, що закохався в епатажну білявку з першого погляду. Цікаво, що на початку стосунків майбутній чоловік Полякової ще був одружений і відносини зі співачкою довелось приховувати. Проте справжнє кохання подолало всі перепони та у 2004 році молоді побралися. У шлюбі подружжя народило двох доньок.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська показала Віталія Борисюка крупним планом
Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Майже 26 років назад актор Віталій Борисюк “поцупив” Ольгу у її першого чоловіка. Пара познайомилася під час спільної робити над спектаклем та закрутили “службовий роман”. У 1996 році закохані одружилися, а через шість років народили спільну дитину.

Камалія та Захур

Як виглядає чоловік, який насмілився просити руки доньки у Захура та Камалії
Камалія та Мохаммад Захур

Чоловік закохався у білявку, коли та співала на святкуванні його Дня народження. Ні, це не історія Полякової, хоча дуже схожа. Співачка Камалія одразу підкорила серце пакистанського бізнесмена. Іноземний принц настільки боявся втратити красуню, що одружився з нею через 2 місяці після знайомства. За 19 років сімейного життя у закоханих народились дві дочки, яким зіркові батьки подарували цікаві імена – Мірабелла й Арабелла.

Віталій та Світлана Білоножко

Віталій та Світлана Білоножко

Цю пару можна вважати однією з найміцніших по праву. 40 років спільного життя знаменитості прожили душа в душу. Творчий та креативний тандем іде на справжній рекорд та не збирається зупинятися у своєму коханні.

Схожі статті