Переможниця “Холостяка” Анна Богдан після розриву з Заливако зізналася про нового обранця: “Почуваюся краще”

Відома українська блогерка та світська левиця Анна Богдан вперше прокоментувала чутки про нового бойфренда, якого засвітила під час відпочинку. Усі деталі в статті.

Під час війни велика кількість пар зробила зізнання на всю країну про те, що їхні стосунки добігли кінця. Варто відмітити, що до цього неприємного тренду долучилися і ті, хто насправді розірвали взаємини ще до вторгнення російської федерації на території України, і зробили це лише тому, що приховувати у настільки кризовій ситуації правду було просто неможливо.

Анна Богдан зізналася про нового обранця

Анна Богдан не може забути свого колишнього Михайла Заливако
Анна Богдан зізналася про нового обранця

Анна Богдан та Михайло Заливако також не змогли приховати того факту, що не знаходяться в стосунках. Через деякий час молоді люди все ж таки зізналися, що їхня історія добігла кінця.

Через це велика кількість шанувальників засумнівалася у чесність цього роману, мовляв, війна полишила їх можливості показувати своє щастя, а іншими словами — піаритися на стосунках.

І поки Михайло знаходиться в Україні, Анна Богдан вже встигла засвітитися під час відпочинку. Відповідні кадри з’явилися на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Варто відмітити, що у той самий час з’явилися і перші чутки про її новий роман.

Вся справа в тому, що Анна навідріз не хотіла показувати свого супутника, але частини тіла, які помітили підписники сильно нагадували чоловічі. Користувачі мережі вирішили, що Анна Богдан вже знайшла заміну Михайлу. Однак нещодавно вона прокоментувала ці плітки, а точніше, спростувала їх.

Дівчина зізналася, що нового обранця в неї немає, а у подорож вона їздила з подругою повідомляє УНІАН. Також блогерка заявила, що дуже хоче додому

“Приїхати як турист тижня на два, подивитися країну, безумовно, це круто, цікава історія та неймовірна архітектура. Ніде не почуваюся краще, як удома”, – зазначила Анна.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.