Повний провал? 37-річна Тіна Кароль вразила безглуздим вбранням у смужку – стала ширшою втричі (ФОТО)

Знаменита українська співачка Тіна Кароль раптово вразила своїх фанатів невдалим вибором сценічного костюму. Чи можна вважати виступ артистки повним модним провалом?

Знаменита українська співачка Тіна Кароль ретельно відбирає усі свої сценічні костюми. За роки успішної творчої кар’єри артистка здобула неофіційний титул ікони стилю в Україні. Модні видання постійно аналізують сукні, які поп-діва обирає для виходу на світські вечори або розкішні заходи.

Тіна Кароль вразила безглуздим вбранням у смужку

Що ж стосується сценічних образів, для співачки є багато простору, щоб пофантазувати та реалізувати свої найшаленіші ідеї. Та часом вони бувають вкрай невдалими, і навіть багаторічний досвід зірки не рятує від модних провалів.

Тіна Кароль вразила безглуздим вбранням у смужку

Так, не так давно поп-діва оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео її виступу з пітоном. У цей раз артистка обрала сукню у смужку, яка дуже невигідно підкреслила її фігуру.

Тіна Кароль вразила безглуздим вбранням у смужку

Розташування ліній, що імітують розмальовку зебри, зіграло не на користь артистки і візуально зробили її струнку фігуру втричі ширше. Особливо було помітно, коли Тіна вигнулась і розвернулася боком.

Не варто і казати про те, що малюнок вельми дивно виглядав в області пупка зірки.

Відзначимо, що зірка часто піддається критиці стосовно своїх нарядів. Однак зазвичай це лише питання смаку, який не завжди сходиться у артистки і фанатів. Тобто Тіна Кароль може обрати занадто відкриту сукню, не посоромитися глибокого декольте або ж вдатися до прозорого костюму. Але на цей раз все зовсім по-іншому, адже мова йде про такий собі модний провал, який виправдати майже неможливо.

Тим не менш, це стається буквально з кожною зіркою, тому фанатам Тіни Кароль не варто засмучуватися через дрібну невдачу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.