Дружина Влада Ями покинула його через ревнощі чи зраду? Хореограф розповів правду: “Був у нас з Наташею роман”

Знаменитий український хореограф Влад Яма свого часу прославився завдяки неймовірному тандему з Наталею Могилевською. Глядачі тоді вірили у їхні кохання, але насправді у чоловіка була інша.

Знаменитий український хореограф Влад Яма зміг обвести аудиторію навколо пальця: поки глядачі вірили у його почуття то Наталії Могилевської, він активно залицявся до іншої дівчини, яка незабаром стала його дружиною.

Дружина Влада Ями покинула його через ревнощі чи зраду

І хоча за офіційною версією у хореографа та співачки ніколи нічого не було поза сценою (адже ми добре пам’ятаємо, як вони декілька разів цілувалися), все ж таки плітки про інтрижку зі співачкою дали свої плоди.

Дружина Влада Ями покинула його через ревнощі чи зраду?

Влад Яма повідомив з Флориди, що його дружина має сильне бажання покинути США
Дружина Влада Ями покинула його через ревнощі чи зраду

Рік тому хореограф та його дружина Ліліана дали ексклюзивне інтерв’ю програмі “Життя відомих людей”, в якому вперше зізналися, що пережили розрив. Влад одразу ж підкреслив, що чутки навколо нього та його партнерки по танцях все одно відобразилися на стосунках, якби він не намагався цього уникнути.

Ліліана пішла, і Влад нібито і не одразу зрозумів, наскільки болючим цей розрив буде. Але через деякий час, коли дівчина вже переїхала до іншої країни, почав страждати за нею і вирішив екс-кохану повернути. В інтерв’ю Влад каже, що були саме ревнощі. Та чи можливо, що насправді мала місце зрада?

“Чи був у нас із Наталкою роман? Так, звичайно, був. Роман досі приписують. Звичайно, був – на паркеті, у румбі. У житті – не було. Між нами лише дружба та повага”, – зізнався 13 років тому танцюрист повідомляє Комсомольська правда.

Саме тоді в нього тільки-но розвивалися стосунки з майбутньою дружиною, і саме тоді його слова преса трактувала невірно. Але хто знає, можливо усе було заради піару? Напевно, цього хореограф не розкаже ніколи…

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".