МастерШеф. Битва сезонів 2 випуск від 27.08.2022: хто розчарував суддів і розбив своїми діями серця фанатів

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 2 випуску від 27.08.2022 вже відомо. Учасники дуже старалися догодити, а головне — показати себе. І тим не менш, деякі не слідкували за своїми діями.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 2 випуску від 27.08.2022 ще задовго до виходу ефіру на екрани. А все тому, що перші серії шоу вийшли ще взимку.

На жаль, після початку повномасштабної війни на території України СТБ зупинив трансляцію кулінарної програми. Тож давайте пригадаємо, хто вилетів у другому випуску!

Хто покинув шоу у 2 випуску від 27.08.2022

Хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 1 випуску від 20.08.2022
Хто покинув МастерШеф у 2 випуску від 27.08.2022

Так, у другому епізоді шоу покинув учасник на ім’я Серафим. Цікаво, що його глядачі з самого початку вважали чи нанайслабшим кухарем. Тому здебільшого аудиторія була задоволена тим, що чоловік вилетів.

Та більше, деякі вважають, що він з самого початку продемонстрував максимальну непрофесійність. Однак, не одному йому дісталося на горіхи.

Стало відомо, хто покинув МастерШеф. Битва сезонів у 2 випуску від 27.08.2022. Скріншот коментарів під публікацією офіційного акаунту шоу

У перших конкурсах гірше за всіх показала себе Яна, яка почала плакати прямо в ефірі. Фанати кулінарної програми розцінили це дуже скептично і активно почали критикувати дівчину за її поведінку під час зйомок.

Нагадуємо, що другий випуск був здебільшого сфокусований на презентації швидкості учасників та вмінні орієнтуватися у процесі. Кухарів поділили на команди, тому усі свої таланти вони показували саме під час командної гри.

Мав місце конкурс на швидкість допоки догорить свічка, а також учасники повинні були приготувати страви тверді зовні та рідкі всередині.

Деякими учасниками сцдді були всерйоз розчарованими, адже все ж таки у Битві сезонів мали зійтися у змаганні найсильніші учасники колишніх випусків. Тим не менш, після поразки Серафиму, його конкуренти можуть видихнути та поборотися за звання найкращого шефа.

Схожі статті