Дан Балан таємно одружився? Молдавський мачо показав обручку на безіменному пальці та вразив новиною

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя зберігав репутацію затятого холостяка, але нещодавно зірка утнув дещо, що може поставити під питання цю версію.

Незадовго до початку повномасштабної війни на території України Дан Балан випустив нову пісню російською мовою. Втім, після нападу російської федерації, зірка прийняв рішення видалити композицію з YouTube-каналу, і змінити її, переклавши на молдавську мову.

Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram презентацію даної роботи. Ця новина дуже потішила його фанатів, які чекали на нові пісні.

Дан Балан показав обручку на безіменному пальці та вразив новиною

Втім, існує одна цікава деталь: У кліпі Дан Балан грає закоханого чоловіка. Разом з українською акторкою Владиславою Глебою вони показали, як молоде подружжя проживало своє кохання, і зберегло його до глибокої старості.

Дан Балан показав обручку на безіменному пальці та вразив новиною

У кліпі можна помітити на правій руці артиста каблучку на безіменному пальці. Вона має квадратну форму і більше нагадує звичайну прикрасу.

Але на відеороликах, які оприлюднені з бекстейджу можна помітити звичайну золоту обручку, яку носять цивільні у буденному житті. Обручка одягнута на безіменний палець лівої руки, і що цікаво, у кліпі ця прикраса відсутня. Тобто Дан Балан, імовірніше за все, знімав її кожен раз, коли необхідно було зробити дубль.

Дан Балан показав обручку на безіменному пальці

Варто відмітити, що відеоролик був здебільшого присвячений різноманітним репетиціям, діалогам поза камерами, взаємодіям між знімальною командою. У тому ж відео Дан Балан показав, наскільки теплі в нього стосунки з його акторкою, що накликало хвилю хейту на дівчину.

Якщо завітати на сторінку Владислави, у коментарях можна знайти безліч негативних відгуків про її нібито “роман” з Даном. Звісно, поки що інформація про романтичні стосунки з артистом існує на рівні пліток.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.