Андрій Данилко показав себе у школі: носив радянську форму з фартушком та робив ультрамодне каре з бантиками

Андрій Данилко завжди був дуже творчою та нестандартною знаменитістю. Нещодавно на свято Дня знань він показав себе у шкільній формі радянського типу, наче згадуючи свої шкільні роки. Невже чоловік і дійсно так ходив до школи?

Андрій Данилко. Герой цього матеріалу давно переріс простого артиста у справжню легенду. Вєрка Сердючка стала справжньою улюбленицею, а її фірмові фразочки увійшли у фольклор. Досі знаменитість зберігає своє неймовірне почуття гумору, яке стало справжнім стилем життя.

Так, на 1 вересня популярний чоловік показав світлини з років своєї молодості. Там в Андрія Михайловича акуратне каре, пишний бант та радянська шкільна коричнева форма з фартушком. Звісно дзвоник, символ свята, у руках зірки.

Щоправда, це не реальне фото зі шкільних років Данилка. Це кадр зі зйомок фільму “Пригоди Вєрки Сердючки”, де показаний весь шлях становлення цього цікавого епатажного персонажу у реальному житті. Бере участь й Інна Білоконь, яка постала у своєму звичному амплуа мами. За легендою майбутня провідниця вже у навчальному закладі змогла відзначитися веселими пригодами та самоіронією.

Андрій Данилко екстремально схуд
Андрій Данилко показав себе у школі

У реальному житті все було куди скромніше. У 1984 році легендарний нині чоловік починає вчитися художній майстерності. В той же час стає і до музичних занять. Дуже рано проявляється неповторна натура митця. Згодом юний Андрійко вже грає у КВК.

А ось університету він не закінчував. Навіть під час навчання у технікумі, заняття творчістю не полишаються. Навпаки у цей час зароджується альтер его: Вєрка. Цікаво, що прізвище провідниця успадкувала від однокласниці артиста. Ходять чутки, що до неї він був небайдужим. Проте, відомо, що Данилко так і не зміг оженитися. Навіть Інну Білоконь впустив.

Нагадаємо, що Андрій публічно засуджує агресію росії проти України. Він помічав, як ставиться так званий “старший брат” насправді до нас і раніше. Тому вже давно особисто сам порвав зв’язки з рф та його естрадою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".