Що відомо про долю віагрянки Даші Медової, яка безслідно зникла після розбірок зі своїм колишнім чоловіком?

Екс-солістка найвідомішого музичного гурту "ВІА Гра" безслідно зникла, не залишивши жодної зачіпки стосовно свого місцеперебування. Чи відомо щось про співачку сьогодні?

Гурт “ВІА Гра”, мабуть, один з найвідоміших музичних колективів в українському шоу-бізнесі. Творча група завжди складалася з трьох солісток, які відрізнялись неймовірними тембрами голосів та професійними навичками.

"ВІА Гра" забули про сказане і виступили перед росіянами
Що відомо про долю віагрянки Даші Медової

За всю історію існування колективу, починаючи з 2000 року, склад гурту змінювався 20 разів. Майже кожній солістці цей проєкт приніс популярність, неоціненний досвід та відчинив дорогу до нових досягнень.

Проте одній екс-солістці двері у майбутнє так і не відчинились, у прямому сенсі цього слова. Мало кому відомо, що Костянтин Меладзе не єдиний продюсер колективу. Просуванням музичного гурту по кар’єрних сходах він займався у парі зі своїм партнером, Дмитром Костюком.

Після розпуску старого складу співачок, Дмитро вирішив створити нове тріо. Талановита дівчина Дар’я Кобець, більш відома як Дар’я Медова, у 2013 році пройшла кастинг на роль однієї з солісток “ВІА Гра” та навіть брала участь у “Євробаченні”.  Сталося так, що грандіозного успіху новий колектив не набув та вже через рік Дар’я покинула гурт.

Що відомо про долю віагрянки Даші Медової

Здавалося, що молодій, талановитій та повній амбіцій виконавиці нічого не заважає будувати сольну кар’єру після отриманого досвіду. Але двері у світ музики та шоу-бізнесу Дар’ї Медової так і не відчинились.

Молода виконавиця на той час була одружена з бізнесменом Олександром Швецем. Пара виховувала доньку, проте щасливим цей шлюб назвати було не можна. Розлучитись мирним шляхом подружжя не змогло та вирішили ділити опіку над дитиною через суд. Але засідання у 2018 році Дар’я Медова не дійшла.

Як розповідали рідні дівчини, вони взагалі втратили з нею зв’язок ще за кілька місяців до судового розгляду. Батько виконавиці зізнається, начебто колишній чоловік його доньки сказав, що серед живих її вже немає. Але бізнесмен цю версію заперечує, наполягаючи, що дружина просто втекла, спробувавши ще й викрасти доньку. І ось, вже як 4 роки поспіль, доля дівчини невідома.

Нагадаємо, що назва гурту “ВІА Гра” це абревіатура “Вокально-інструментальний ансамбль”.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.