Юрій Горбунов розстався з Осадчою та відгуляв таємне весілля: розкішна наречена вдвічі молодша за зірку

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов сколихнув мережу кадрами зі скромного весілля, яке відгуляв днями раніше. Усі деталі в нашій статті.

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов вразив мережу раптовими кадрами з весілля. Втім, одружився не шоумен, а його племінниця Наталія.

Юрій Горбунов відгуляв таємне весілля

Зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії зі свята та пояснив, що побратися молоді мали ще 26 лютого, але розпочалася війна. Наречений пішов захищати Україну, тому торжество зіграли у його вихідний. Молоді не тільки розписалися, але й повінчалися, засвідчивши своє кохання перед Господом.

Юрій Горбунов, судячи з усього прийшов на весілля один, адже його дружина Катерина Осадча на той момент покинула його і знаходилася в Івано-Франківську, звідки і ділилася кадрами зі своїми підписниками. Втім, торжество все одно було камерним, а список гостей був неймовірно маленьким. Сам Юрій Горбунов повідомив про те, що привітати молодят прийшли лише найближчі родичі.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Юрій Горбунов вивіз свою дружину та маленьких синів до свекрухи та свекра. Але дуже скоро стало зрозуміло, що треба евакуюватися на захід України, тому що домівка батьків Катерини також страждала від обстрілів.

Юрій Горбунов відгуляв таємне весілля

На даний момент телеведуча продовжує знаходитися в західній частині країни, так як вважає небезпечним повернення до Києва. Тим паче, що столиця не повернулася до повноцінного життя, і діти нічого не втрачають, знаходячись далеко від столиці. Втім, родина неймовірно сумує за батьком. Катерина постійно привозить дітлахів до Юрія Горбунова, але не варто і казати, що це не замінить повноцінного сімейного життя.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.