Алла Мазур у свій день народження розповіла про боротьбу з раком та прогнози лікарів: “Волосся повернеться”

Зірка каналу 1+1 Алла Мазур, святкує 57-річчя. У свій третій особливий день народження ведуча звернулась до бізнесменів фарміндустрії та онкохворих, а також заінтригувала планами по зміні іміджу.

Алла Мазур незмінна телеведуча ТСН протягом десятиліть. Вона завжди була впевнена в кадрі та випромінювала енергію підтримки та розуміння. У 2019 Алла зіткнулась зі страшним діагнозом онкохвороби. І підтримка вже знадобилась їй. Алла довго боролась з раком і перемогла тяжку хворобу. А після свого досвіду та пережитих складнощів, Алла стала втіленням підтримки для хворих жінок на онко.

Ведуча змінила образ, виходячи з усіх подій, жінка залишилась з коротким волоссям і це стало новим іміджем Мазур. Вона була запрошена на зйомку журналу “Marie Claire” на підтримку хворих. Та щоб показати, все можливо, треба тільки вірити.

Алла Мазур на фотосесії
Алла Мазур на фотосесії

Сьогодні Алла святкує третій особливий день народження і вона тепер точно знає, як це, народитися заново. Саме тому у своє свято, Алла звернулась до хворих на рак і підтримати їх:

“Я хочу сьогодні особливо підтримати тих, у кого свій, критичний відлік часу: з моменту виявлення онкохвороби. Обіймаю вас з вірою і молитвами!”

Ще Алла згадала Інессу Матюшенко. Це жінка, яка також перемогла рак та заснувала свій фонд для допомоги в лікуванні “Inspiration Family”.  Телеведуча загострила увагу на тому, що в деяких областях України, складна ситуація з необхідними препаратами для лікування хвороби. Та звернулася до директорів фармацевтичних компаній в Україні та за кордоном, заради того, щоб було постійне постачання необхідних ліків:

“Підтримайте нас і у цьому. Ви врятуєте більше життів і подаруєте більше перемог”.

До того ж Алла Мазур розповіла, що після хіміотерапій, через якийсь час, волосся відростає швидко та ще й краще, ніж було, тому ведуча навіть вже думає змінити імідж та відростити волосся.

Схожі статті