Руслан Сенічкін публічно зізнався у коханні Лідії Таран прямо у її День народження: Людмила Барбір не коментує

Лідія Таран — яскрава ведуча "плюсів", яка сьогодні святкує День народження. Дуже зворушливо привітав її колега по телеканалу, Руслан Сенічкін, чим породив купу нових чуток. Дізнайтеся, як відомий журналіст зізнався у коханні зірці.

Лідія Таран. Ця неймовірна ведуча сьогодні іменинниця. Зірка пройшла чималий шлях до Олімпу телебачення та пережила непросту історію любовних стосунків. Андрій Доманський, з яким вона народила дочку Василину, полишив обраницю як раз у розпал свят. Знаменитість лишилася сама виховувати чадо.

Та сьогодні, у День народження, всю мережу ошелешило зізнання нежонатого Руслана Сенічкіна. Прямо у коментарях під публічним дописом колеги по телеканалу, він раптово зізнався їй у коханні:

“Крута в усьому! Лідосіо, лю і міцні обійми! Хай буде добре там де ти є”

Руслан Сенічкін публічно зізнався у коханні Лідії Таран

Цікаво, що Людмила Барбір, яку часто підозрювали у стосунках з шоуменом, не лишила поки привітання під фотографією Таран.

Що думає про свій вік і статус розлученої жінки Лідія Таран?

Для багатьох ця неймовірна білявка може стати прикладом до наслідування. Жінка не опустила руки після розлучення, а навпаки завзято взялася за виховання донечки. Василина живе повним життям українського підлітка: навчається, активно їздила у табори до війни. Саме мама евакуювала її у той лихий час, коли Київ був під загрозою удару ворога.

Лідії сьогодні вже 45 і вона абсолютно не має упереджень стосовно свого віку. Про це вона написала на своїй сторінці в Інстаграмі:

“Шкала віку розбилась. Все несправжнє відпало. Інтуїція тепер — єдиний дороговказ. У мене було одне життя. А тепер їх два – паралельних. Одне в Україні. І ще одне у Франції. Зустрічаю свій новий рік на позиціях, на яких зовсім себе не уявляла раніше…”

А ще нині вона стала знову студенткою, адже навчатися — ніколи не пізно, а з роботою також справляється: у Європі стала кореспонденткою улюбленого каналу.

Побажаємо ж Лідії многая літа та великого творчого натхнення у День народження!

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.