Осадча зраджувала з Горбуновим? Шоумен вперше розповів, як розбив пару: “Стосунки не двох людей, а трьох”

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов сколихнув мережу зізнанням про те, що розбив телевізійну пару. Що мав на увазі зірка, дізнатися наші статті.

Після початку повномасштабної війни на території України Юрій Горбунов, як і більшість інших телеведучих залишився без роботи. Але евакуюватися разом з дружиною Катериною Осадчою на захід України відмовився і продовжував перебувати в Києві.

Юра Горбуноа на шоу "Сніданок з 1+1"
Юрій Горбунов зізнався, що розбив пару

Врешті-решт, фінансовий стан подружжя став потроху налагоджуватися. Вся справа в тому, що телеведучий отримав пропозицію, від якої не зміг відмовитися. Юрій Горбунов повернувся у формат ранкових телепередач за запрошенням продюсерів.

Юрій Горбунов зізнався, що розбив пару

Нещодавно зірка дав ексклюзивне інтерв’ю для “Комсомольської правди“, в якому вперше розповів про свої відчуття на новій позиції. Вірніше, на позиції, до якої, він вважав, ніколи не повернеться.

“По-перше, конкретно я не почуваюся там господарем, тому що там є господарі – Руслан, Люда, Єгор та Неля, які є постійними ведучими, а ти вклинюєшся туди третім. Але так ще цікавіше, бо це вже стосунки не двох людей, а трьох. Різні гості, ти постійно в курсі того, що відбувається, ти в робочому тонусі”, — поділився враженнями від роботи “Сніданку з 1+1” знаменитість.

Дійсно, формат шоу раніше мав за основу дві телевізійні пари в ефірі, але заради Юрія продюсера зробили виключення. Тож Юрій Горбунов зробився третім.

Однак за можливість знову пережити цей досвід він дуже вдячний. Говорить, що це особлива атмосфера, яку можна відчути, лише попрацювавши у даному темпі.

Втім, дуже скоро на телеканалі “1+1” запускаються інші проекти, тому імовірно, що Юрій може піти з ранкової передачі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.