Переможець “Холостячки” Андрій Задворний зробив гучну заяву про бізнес у москві: “росія – частина мого життя”

Андрій Задворний, якого всі знають завдяки романтичному шоу "Холостячка-2".Після тріумфальної перемоги, Андрій став блогером та активно ділиться подіями зі свого життя в instagram і вчора він зізнався, що росія є частиною його та його життя.

Звісно, що така заява обурює та здається дуже не влучною і навіть скандальною. Хоча, вся країна бачить вже 7 місяців, як Андрій допомагає Україні та ЗСУ, він займається волонтерством, благодійністю, розвозить гуманітарну допомогу, влаштовує збори коштів та активно доносить до аудиторії позицію за Україну. І тут така заява, яка ошелешила багатьох шанувальників Задворного. Тобто, фактично Андрій приєднав себе до країни ворога.

“Для мене – це теплі спогади дитинства, але поміж них я зараз віднаходжу дзвіночки того, що відбувається між країнами тепер” – розповідає Задворний.

Але не треба поспішати з висновками, аби зрозуміти суть цієї заяви, потрібно прочитати пост. Тоді все стає на свої місця. Задворний вирішив розповісти та про своє відношення до росії у минулому і про свою трансформацію.

“Цей заголовок – скоріше клікбейт і він 100% відноситься до минулого, але в моєму житті, бо і в житті багатьох українців, теперішня країна-терорист зовсім нещодавно мала велике значення” – пише Андрій

Блогер веде мову про свою роботу та бізнес, яким займався у москві у 2017. Також Андрій навчався в мосвві та про це він висловився наступним чином:

“москва – це моє навчання та бізнес там у 2017 році, тоді, коли вже частина нашої країни була окупована, а герої гинули майже кожного дня…”

Слід зазначити, що старша сестра Андрія також навчалась у російському ВНЗ, через те, що у Воронежі живуть дідусь та бабуся Задворного, куди він у дитинстві їздив щоліта на відпочинок. А також Задворний пригадав українські та російські міста, які пов’язані з його дитячими поїздками до росії: Куп’янськ, валуйки, москва – ці міста назавжди будуть асоціюватися в Андрія з минулим міцним зв’язком з терористичною країною.

Проте зараз він дорослий чоловік, який прийняв для себе рідною лише одну країну – Україну. Андрій навіть перейшов на українську мову і вже пів року розмовляє виключно солов’їною. А от іншу, терористичну країну, Задворний засуджує та навіть звинувачує свою недалекоглядність.

“Багато за що мені соромно і я досі не можу усвідомити як я не бачив очевидних речей.”

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.