16-річна донька Олі Фреймут Злата Мітчелл похизувалася новим дорослим хобі: чи знає про це зіркова мама?

Оля Фреймут улюблена ведуча України виховує трьох дітей і найстарша вже декілька років живе окремо, тож слідкувати за всіма подіями в її житті Фреймут не завжди вдається. На цей раз Злата знову збентежила шанувальників, показавши своє доросле хобі.

Злата – це донька Олі від першого шлюбу, тоді ще Фреймут не була зіркою телеекранів, а бігала в офіціантках, аби хоч якось прогодувати маленьку доньку та себе, тому що батько дівчинки Ніл, виявився не надто добросовісним чоловіком та залишив Фреймут з дитиною і проблемами на самоті. Тому виховуючи Злату, Оля багато працювала та намагалась якомога більше часу приділити вихованню дівчинки.

Донька Олі Фреймут опановує нове хоббі
Донька Олі Фреймут опановує нове хоббі

Проте не завжди це вдавалося зробити добре, тому зараз не дивлячись на всі свої манери та етикет, Злата іноді дивує публіку своїми не панянськими витівками. Можливо це відбиток того, що зіркова мама не приділяла їй багато уваги в дитинстві, але відносини у Злати з мамою завжди були добрі.

До речі дівчинка носить фамілію батька Мітчелл та має громадянство в Англії, де зараз і перебуває сама Оля з молодшими дітьми через війну. Злата живе та навчається у Лос-Анджелесі та не соромиться демонструвати своє життя на публіку. Так, нещодавно юна дівчина показала свого коханого – Оскара, з яким вже давно має стосунки.

Донька Фреймут опанувала нове хобі
Донька Фреймут опанувала нове хобі

Донька Фреймут не з сором’язливих дівчат, тому демонструвати життя в соціальних мережах. Злата навіть не соромиться виставляти сторіси зі своїх вечірок, маючи таку правильну матусю.  Але сама Оля реагує на це дуже спокійно, бо це життя її дочки, яка вже виросла і має повне право жити своє життя так, як їй того хочеться.

А цього разу Злата показала своє нове хобі, дівчина засвітила нескромне фото на тенісному корті. Певно вирішила опанувати нову справу та похизуватися формами у топіку.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.