Караоке не на Майдані: Арсен Мірзоян співає за гроші прямо посеред вулиці, поки Тоня Матвієнко в Англії

Співак Арсен Мірзоян залишився у столиці без дружини та доньки,бо Тоня Матвієнко поїхала за кордон, а точніше в Англію та поки що, через високу небезпеку, перебуває там. А сам Арсен з'їхав від тещі та влаштовує караоке не на майдані і співає за гроші.

Від початку війни Тоня Матвієнко виїхала з України разом з маленькою донькою в Англію і залишила свого коханого Мірзояна в Україні зі своїми батьками, з якими, до речі, вони постійно і жили протягом багатьох років. Стосунки у родині завжди були гарними, хоча спочатку Ніна Митрофанівна не дуже довіряла Мірзояну, проте потім, почала відноситись до нього як до рідного сина.

Арсен Мірзоян влаштовує караоке не на майдані
Арсен Мірзоян влаштовує караоке не на Майдані

Тому, коли поїхала Тоня, то питань, щоб кудись переїхати в Арсена навіть і не виникало. Тому що відносини в їх родині дуже поважні, Арсен намагається не говорити тещі зайвого, а вона в свою чергу завжди становиться на його сторону та намагається завжди його зрозуміти.

Проте зовсім нещодавно Мірзоян вирішив таки з’їхати від тещі у свою квартиру. По-перше, Тоня за кордоном, а по-друге, вони мають свою квартиру і певно тому, Арсен вирішив переїхати й жити поки що сам, хоча й з Ніною Митрофанівною жити йому навіть дуже комфортно, але й треба починати життя окремо.

Арсен Мірзоян влаштовує караоке не на майданіі
Арсен Мірзоян влаштовує караоке не на Майданіі

Вчора Арсен виклав у своєму instagram сторіс, в якій був анонс імпровізованого караоке, але не на майдані, проте в Києві. На картинці в історії написана дата 29.09 цього року та місце і час події 18:00. Також вказано чи то назву, чи те, на що буде оголошено збір коштів: “На шапку”. Мірзоян скоріш за все почав нову творчу сторінку свого життя й виступає отак в барах та збирає кошти для України. І це дуже гідно, враховуючи той факт, що він був у лавах ЗСУ і чудово знає, як це, бути на фронті без необхідних речей для повноцінного існування й боротьби.

Схожі статті