Борисюк вперше розповів про третю дитину Ольги Сумської, про яку не знали фанати: “Це був трагічний момент”

Знаменитий український актор Віталій Борисюк вперше розповів про те, що в нього могла бути ще одна дитина. Мова йде про малюка, якому Ольга Сумська не змогла дати життя.

Успішна українська акторка та спадкоємиця справжньої творчої династії Ольга Сумська народила та виховала двох прекрасних дочок — Антоніну та Ганну. Старша з’явилася на світ у шлюбі з Євгеном Паперним, а молодша є дочкою Віталія Борисюка.

Борисюк вперше розповів про третю дитину Ольги Сумської

Втім, не так давно актор дав ексклюзивне інтерв’ю у шоу “Життя відомих людей”, в якому зізнався, що Ольга В’ячеславівна насправді могла бути матір’ю двох його дітей.

Борисюк вперше розповів про третю дитину Ольги Сумської

Так, мова йде про ненароджену дитину, яку, на превеликий жаль, Ольга Сумська втратила. Це був дуже важкий період для сім’ї, а акторка, яка знаходилася постійно у роботі, звинувачувала себе у тому, що не змогла зберегти своє дитя.

“Це був трагічний момент… Зараз він був би вже дорослим. До речі, з Анею у нас могла статися така сама ситуація. І Оля рано лягла на зберігання… Аня народилася передчасно. У Олі тиск до 220 підскочив, сказали, що все: народжуватимемо”, – згадує Борисюк.

Зараз пара вже не говорить про поповнення в родині. Їхня спільна дочка Ганна вступила до університету і також сподівається стати акторкою, як її батьки, старша сестра, двоюрідні брати та сестри, бабусі та дідусі.

Тим часом Ольга Сумська на даний момент, як любляча матір, робить усе можливе, щоб захистити свою сім’ю. Адже її спадкоємиця Тоня стала мішенню для хейтерів через те, що досі залишається в москві і ніяк не коментує війну. Дівчина навіть закрила доступ для жителів України на свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.