Стало відомо, що відбувається з хворим Олегом Винником, який проходить лікування в Німеччині: “Кошти потрібні”

Відомий український музикант Валерій Харчишин дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому публічно приніс свої вибачення Олегу Виннику за критику його поведінку.

Після початку повномасштабної війни фанати Олега Винника одразу ж помітили його відсутність в інформаційному просторі. Мережею почали активно ширитися чутки про його втечу.

І хоча спочатку в офіційному коментарі йшлося про те, що повелитель вовчиць залишається в Україні, через декілька місяців його адвокат вийшла на зв’язок та зізналася, що Олег знаходиться в Німеччині, де проходить лікування.

Стало відомо, що відбувається з хворим Олегом Винником

Винника не хотіли брати на українське телебачення
Стало відомо, що відбувається з хворим Олегом Винником

Історія про хворобу не була вигаданою, адже незадовго до початку військових дій артист скасував декілька концертів через стан здоров’я.

Наприкінці весни Олега вже почали активно критикувати його колеги. Серед них опинився і Валерій Харчишин, який не розумів поведінку артиста. Нещодавно лідер гурту “Друга ріка” дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому публічно приніс вибачення Олегу за свої слова. Також зірка доповнив картину щодо перебування співака за кордоном.

“Я подивився якось випадково, що концерти в Німеччині в Олега. Я зрозумів, що там все окей. Бо на одному з них було зазначено, що продані всі квитки. Я не знаю, чи він відбувся, чи ні. Але я розумів, що він міг би зібрати багато коштів, і ці кошти потрібні були для закупівлі перш за все амуніції.”

Та вже через деякий час Валерій дізнався, що Олег і так витрачає неймовірні суми на підтримку українського фронту. Сталося це під час його виступу в клубі, коли до закладу зайшов чоловік, який займався транспортуванням вовчицемобілей. У зв’язку з цим зірка приніс вибачення артисту і попросив спільного знайомого передати їх Олегу Виннику особисто.

Схожі статті