Чому у Камалії такий псевдонім? Нове ім’я придумала не співачка, але заради нього “позабула” своє справжнє

Знаменита українська співачка Наталія Шмаренкова, яка прославилася на естраді під псевдонімом Камалія зобов'язана сценічним ім'ям рідній людині.

Для фанатів української співачки Камалії далеко не секрет, що велику роль у розвитку її музичної кар’єри зіграла її мама Інна Петрівна. Колись жінка сама мріяла реалізуватися в цій індустрії, але усі свої знання та сили витратила на просування дочки кар’єрними сходами.

Камалія розповіла про сестру в ЗСУ
Чому у Камалії такий псевдонім

Власне, родина артистки родом з Чернігова, але сама вона народилася у маленькому селі в російській федерації. Через 3 роки родина переїхала в Європу, і лише згодом Камалія повернулася на свою батьківщину.

Чому у Камалії такий псевдонім?

Своїм псевдонімом артистка зобов’язана матері. Воно дуже зізвучне з назвою розкішної квітки Камелії, яка цвіте взимку.

Інна Петрівна змінила ім’я не тільки своєї дочки, але і власне. Колись жінку звали Ніною. Нове ім’я настільки зрослося зі своєю власницею, що співачку навіть вдома не називають Наталією. Про це Інна Петрівна розповідала неодноразово.

Камалія вперше розповіла, як її чоловік Мохаммад Захур повернув її в сім'ю
Чому у Камалії такий псевдонім

Варто відмітити, що своїм власним дочкам артистка давала імена дуже розсудливо, і намагаючись їм надати максимального сенсу. Так, Арабелла та Мірабелла символізують чудо, на яке так довго чекала родина. Пов’язано це з довготривалими спробами зіркової пари завагітніти. На це пішло майже 10 років.

До речі, вельми цікавим фактом є довге навчання артистки. Перш ніж стати зіркою, Камалія набиралася знань та досвіду не тільки на території України але і за кордоном. Зірка володіє унікальними вокалом — колокатурне сопрано в 4 октави.

Насолодитися розкішними вокальними даними артистки можна під час її виконання гімну України та народних пісень, що стається вельми часто. Адже артистка залюбки виступає на святах своїх друзів або на ділових зустрічах свого чоловіка.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.