Фіналіст “Холостячки” Свечкоренко поскаржився на складнощі в нових стосунках: зі Златою могло бути інакше

Екс-учасник другого сезону шоу "Холостячка" Роман Свечкоренко вже не перший раз розповідає про важкі моменти у стосунках з молодою обраницею. На цей раз Рома виклав відео з проблемами відносин.

Роман за освітою і за фахом психолог, але це, на жаль, не завжди допомагає розібратися в собі та у своїх стосунках. Зазвичай всі психологи самі відвідують своїх колег. Так відбувається і з Ромою, він не приховує, що іноді сам відвідує колег, щоб розібратися в собі та своїх стосунках.

Свечкоренко брав участь у романтичному проєкті “Холостячка”, де сором’язливо боровся за серце Злати Огнєвіч. І насправді він дуже сподобався співачці, але згодом стало відомо, що Рома на той час знаходився у процесі розлучення. Тобто, теоретично він міг підтримувати стосунки з колишньою дружиною. Така новина обурила Злату і попри свій потяг до Роми, вона відправила його додому, до моменту повного вирішення питання.

Р
Роман Свечкоренко поскаржився на нинішні стосунки

У Злати й Роми було достатньо спільних інтересів та тем для обговорення. Самому Свечкоренко дуже подобалось знаходитися з холостячкою удвох, тому він пообіцяв, що питання з розлученням вирішить якомога скоріше та повернеться до боротьби. Так і вийшло, Рома повернувся прямо на фінал, але не виграв у битві за прихильність співачки.

Але згодом чоловік познайомився з молодою блогеркою Лєрою, яка молодша від Романа на 10 років, та це не є перепоною для справжнього кохання. Вже понад рік пара разом та пережила багато чого. Але останнім часом Свечкоренко часто почав висвітлювати негативні аспекти свого спільного життя з дівчиною.

Р
Роман Свечкоренко поскаржився на нинішні стосунки

На цей раз психолог торкнувся теми сну. Подробиці Роман не став оприлюднювати, але на відео він з Лєрою лежить на ліжку та демонструє як сплять пари через тиждень, пів року та рік відносин. і підписав “Проблема більшості пар”. Певно через рік стосунків і Роман стикнувся з нею особисто.

С
Свечкоренко поскардився на проблеми в стосунках

Схожі статті