“У нього є гроші”: стало відомо, хто претендує на замок Алли Пугачової, і це не її колишній чоловік Кіркоров

Після новини про продаж замку Максима Галкіна та Алли Пугачової з'явилися перші повідомлення про імовірних покупців зіркової нерухомості. Детальніше в статті.

24 лютого російський комік Максим Галкін вийшов на зв’язок зі своїми підписниками та публічно засудив дії російської федерації. У зв’язку з цим зіркова родина поспіхом покинула батьківщину та перебралася до свого маєтку в Кесарії.

Максим Галкін вперше показав дітей, який забрала від нього Алла Пугачова
Стало відомо, хто претендує на замок Алли Пугачової

Примадонна підкреслювала, що ні в якому разі не емігрувала, і обов’язково повернеться до росії. Але проходили місяць за місяцем і наприкінці літа стало відомо, що зіркова пара прийняла рішення продати свій замок. А згодом до мережі потрапили знімки нового паспорту Алли Борисівни — вона отримала ізраїльське громадянство (в російській федерації дозволено мати декілька громадянств).

Стало відомо, хто претендує на замок Алли Пугачової

Відмова Максима Галкіна та Алли Пугачової від свого замку стало справжньою трагедією для їхніх фанатів. Адже це не просто будинок, а свого роду символ кохання зіркової пари. Колись гуморист вклав неймовірні кошти та великий відрізок свого життя на створення будинку своєї мрії — будинку, в якому виховуватимуться його спадкоємці Ліза та Гаррі.

Стало відомо, хто претендує на замок Алли Пугачової. Скріншот особисто сторін Разіна

На території замку знаходився не тільки спорткомплекс, мармурові підлоги та величезний басейн, що більше говорить про елітність життя знаменитостей, але і розкішний сад, а також неймовірні краєвиди, що служили виключно втіхою для душі.

І хоча вартість нерухомості Галкіна сягає неймовірних сум, на неї вже знайшовся претендент. Як повідомляє 7days, відповідною інформацією поділився продюсер Дмитро Ашуров.

“У шоу-бізнесі не найкращі часи зараз. Може купити будинок Андрій Ковальов. Він і в шоу-бізнесі, і любитель похвалитися, і такі гроші є – він зі сфери бізнесу”, —поділився чоловік.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.