Любов вам не тралі-валі: чому від Андрія Данилка назавжди пішла його “таємна дружина” Ольга Лицкевич

За неймовірно тривалу кар'єру Андрія Данилка на телебаченні, навколо нього ходило безліч чуток, і про деякі з них глядачі давно забули. Хто така Ольга Лицкевич, і чому її вважали таємною дружиною співака?

Свого часу СВ-Шоу, яке було створено Андрієм Данилко стало популярним не тільки на території України, але і на всьому пострадянському просторі. Компанію артисту на складному шляху з розвитку власного проєкту у 90-ті склали Інна Білоконь, Радмила Щоголева, а також Ольга Лицкевич.

Остання прийшла на заміну усім звичній мовчазній Гелі, яка раптом відчула гостру необхідність покинути колектив та почати свій власний шлях.

Радміла Щеголова та Пндрій Данилко
Чому від Андрія Данилка назавжди пішла Ольга Лицкевич

Преса та глядачі одразу ж почали підозрювати артиста у романі з новою співробітницею, а згодом жінку взагалі нарекли “таємною дружиною” Андрія Данилка. Хоча насправді ніяких доказів щодо їхньої близькості не було. Власне, молоді люди навіть не виходили на публіку разом.

Чому від Андрія Данилка назавжди пішла Ольга Лицкевич

Ольга Лицкевич пішла від знаменитості за одної простої причини — шоу почало втрачати свою актуальність, а Андрій Данилко сфокусувався не на розважальній програмі, а на розвитку музичної кар’єри. Глядачі навіть не встигли помітити, як Вєрка Сердючка раптово стала суперзіркою і ділила естраду разом з такими виконавцями, як Святослав Вакарчук, Кузьма Скрябін, Ірина Білик, тощо.

Геля в останньому випуску СВ-Шоу

Його шлях не був помилковим, адже через багато років, він принесе друге місце Україні на Євробаченні. Європейське визнання було настільки гірким для російського слухача, що артиста одразу ж вдарили у спину — з невідомих мотивів та домислів, влада російської федерації вирішила, що слова пісні Вєрки “Лаша тумбай” нагадують “Russia гудбай” і почала цькувати Андрія через вигаданий злочин.

Врешті-решт, співаку заборонили в’їзд до російської федерації, через що у Андрія, як подейкували, почалася глибока депресія. Як би там не було, але артист знав, що не зробив абсолютно нічого, аби заслужити таке ставлення до себе.

Схожі статті