Стилісти виділили найтрендовіші фасони сумок на осінь 2022: кремово-біла, чорна та інші модні кольори

Вибір універсальної сумочки на осінній період завжди ставить жінок у незручне становище, тому що хочеться красиву, зручну й уніерсальну. Тому ми вирішили допомогти вам з вибором та розказати про тренди цієї осені.

Отже, жіночі сумки – це один з найголовніших аксесуарів жіночого гардероба. Оскільки теплі літні дні минули, змінюється не тільки гардероб, а ще й аксесуари. Осінь – це більш спокійна і гармонійна пора року, проте й в осінній холод, можна внести трішки яскравості, про це ми зараз розповімо.

Чорні сумки

Чорна сумка 2022
Чорна сумка 2022

Отже, чорний колір пасує до будь-якого вбрання та сезону. Також і великі й малі сумки чорного кольору виглядають стильно і модно та можуть доповнити ваші осінні образи. Класичні, кежуал, офісні та навіть спортивні. Бо цей колір є універсальним.

Тож цієї осені, як і завжди чорні сумочки зможуть зробити її модною і красивою. Особливо маленькі чорні сумки – це просто знахідка для модниць.

Коричневі сумки

Коричнева сумка 2022
Коричнева сумка 2022

Найосінніший колір, він ніби-то відображає всю атмосферу цієї пори року. Такі сумочки також будуть пасувати майже до всіх образів, під пальто, піджаки, гольфи, плаття. Гарно буде поєднувати з бежевими та чорними речами, але за умовою, якщо ви хочете створити класичний образ. Також комбінуйте коричневі сумки з білим одягом. А от про кольорові забудьте, якщо обрали коричневу сумку.

Білі та молочні сумки

Світлі сумки 2022
Світлі сумки 2022

Цей колір як і чорний, універсальний. І це оптимальний колір сумки для яскравих речей. Тобто тут ви акцентуєте увагу на одязі, а не на аксесуари. Яскраве пальто, або курточка, будуть дуже модно виглядати з молочною або білою сумкою. Головне, вибрати правильний розмір.

Червоні сумочки

Червона сумка 2022
Червона сумка 2022

Якщо ви полюбляєте класичні кольори при виборі одягу, але все ж таки хочете додати яскравості, червона маленька сумка ідеальне рішення. Вона додасть вашому образу вогонь, особливо, якщо це коричневе або бежеве пальто. Також до чорного одягу червона сумочка пасує неперевершено. Але це образ не на кожен день.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.