Вже не ховаються: Дорофєєва показала, як розважає свого нового коханого Кацуріна – Дантесу так не щастило

Надя Дорофєєва вже давно відкрила своє серце і душу народові та зізналась, що після 10 років стосунків з Дантесом, вона змогла покохати іншого. А тепер хизується тим, як проводить з ним час.

Співачка разом зі своїм вже колишнім чоловіком Дантесом були разом багато років, а у лютому цього року зробили заяву про своє розлучення. І це не було у формі претензій чи скандалів, навпаки, вони розійшлись як дорослі люди, подякувавши один одному за досвід та підтримку. Але далі кожен буде рухатися сам.

І тепер, вже всім відомо, що Міша Кацурін зміг закохати в себе Надію та розтопити в її серці нове палке кохання, тільки вже до нього. А от Дантес підтримуючи свою подругу Кацуріну, теж полонив її поранене серце і сам закохався. Але якщо Володя намагався приховувати свої стосунки, то Надя майже одразу зізналась, що вона щаслива у нових стосунках і не хоче це зіпсувати, проте нічого не приховує.

Н
Надя Дорофєєва показала, як проводить час с Кацуріним

Наприклад на вихідних Надія та Михайло знайшли для себе цікаву розвагу, направлену на творчість, оскільки обидва вони люди творчі. Пара закоханих вирішила піти у парк, взяти фарби, холст та малювати картину у романтичній осінній атмосфері. Ці кадри з осіннього вікенду Надя виклала в сторі instagram і засвітила свого коханого Михайла, який змішував фарби та посміхався. Помітно, що зараз вони у романтичному настрої та дуже закохані.

Н
Надя Дорофєєва показала, як провела вихідні з коханим

А от Дантес навпаки, не хоче знову публічних стосунків, тому ретельно намагається тримати при собі все, що відбувається у нього з Дашею Кацуріною. Він зауважив в одному інтерв’ю, що в його житті вже вистачило публічного шлюбу, коли все твоє життя відбувається на публіці. Тож тепер точно стає зрозуміло, що життя Вови та Наді почало розвиватися своїми окремими доріжками, як у коханні, так і у творчості.

Схожі статті