Як Каті Осадчій вдалося оженити на собі Юрія Горбунова: шоумен швидко розлучився з колишньою дружиною

Більше не секрет, як Каті Осадчій вдалося відбити Горбунова у першої дружини. Чи дійсно актор залишив сім'ю заради ведучої після 20 років шлюбу?

Катерина Осадча сьогодні одна з найвідоміших телеведучих на українському телебаченні. Артистка багато років була обличчям програми “Світське життя”, а зараз зірка представляє музичний проєкт “Голос країни”. Багато шанувальників вважають Катю зразковою мамою та дружиною, якій вдається поєднувати напружений графік знімань з турботою про сім’ю.

У 2017 році зірка вийшла заміж за актора та ведучого, Юрія Горбунова. Осадча молодша за свого чоловіка на 13 років, але велика різниця у віці не завадила знаменитостям покохати один одного. Артисти познайомились на знімальному майданчику та тісні робочі стосунки доволі швидко переросли в симпатію, яка, своєю чергою, перетворилась на справжній службовий роман.

Юрій Горбунов покинув дружину Катю Осадчу та проміняв її на іншу
Як Каті Осадчій вдалося оженити на собі Юрія Горбунова

Окрім того, що нові стосунки зірок завжди стають першою темою для пліток, була одна деталь, яка ще більше підігрівала ці обговорення — Горбунов був одружений. З першою дружиною актор прожив близько 20 років та у 2015 році офіційно розлучився. Фанати подейкували, що Юрій розірвав шлюб саме заради Осадчої. Але артист стверджує, що його відносини з екс-дружиною припинились ще задовго до зустрічі з Катею. Проте деякі прихильники так не вважають. Приводом для думки, що ведуча відбила чоловіка в іншої жінки, стала публікація на сторінці зірки за 2019 рік. Знаменитість вітає Горбунова з днем народження та проговорюється, що святкують його разом вже п’ять років.

Тобто познайомились артисти ще у 2014 році, коли Юрій не був розлучений. Ймовірно, що актор на той час вже не жив з дружиною та просто чекав завершення юридичних справ, з приводу розриву шлюбу.

Попри активні обговорення у мережі Горбунов стверджує, що знайомство з Осадчою не грає ролі у його розлучені. Зараз знаменитості щасливі разом та виховують двох дітей.

Нагадаємо, що Катерина Осадча також була одружена та від першого чоловіка має 20-річного сина.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.