Хто за національністю Ксенія Мішина: акторка розкрила, що її єдиний син ходить в школу не для українців

Відома українська акторка Ксенія Мішина народилася та виросла в Криму. 8 років тому для неї розпочався важкий період, але знаменитість досі сподівається, що її домівка повернеться.

Популярність української акторки Ксенії Мішиної останнім часом лише зростає. Цього року була була запрошена на зйомки до Бельгії, а минулого року мала контракт в Хорватії. Українську красуню знають вже далеко за межами її батьківщини, але яка у неї національність.

Хто за національністю Ксенія Мішина

Ксенія Мішина заінтригувала мережу букетом, який отримала не від Еллерта
Хто за національністю Ксенія Мішина

Публічно Ксенія Мішина позиціонує себе, як українку. Варто відмітити, що і ім’я, і прізвище знаменитості також суто українські. Втім, певні нюанси, про які стає відомо підписникам зірки завдяки її публікаціям в соціальній мережі Instagram наштовхують на думку, що коріння акторки може бути зовсім іншим.

Не так давно Ксенія Мішина натякнула на те, ким могли бути її предки. На відео, яке оприлюднила акторка, вона обговорила зі своїм сином Платоном вихідні, які йому влаштували на честь єврейського свята у школі, адже її спадкожмець відвідує навчальний заклад, який орієнтований на традиції та потреби єврейської спільноти в Україні. Ксенія Мішина дуже задоволена цією школою і добре про неї відгукується.

Хто за національністю Ксенія Мішина

До речі, сама артистка народилася в Криму, в Севастополі. Корінними жителями півострова вважаються татари, кримчаки, тощо. Раніше півострів також активно населяли греки та євреї. Тож не варто відхиляти можливості, що не дивлячись на те, що Ксенія Мішина українка, у її роду також можуть бути представники інших національностей.

Зараз акторка має тверду проукраїнську позицію, активно висвітлює події в Україні пов’язані з війною і не боїться говорити прямо. Адже до війни у акторки була велика кількість російських фанатів, які, після 24 лютого почали хейтити Мішину за її любов до України.

Схожі статті