Олександр Педан зізнався, що його ледве не вигнали з телебачення через російську: Притула і Фреймут допомогли

Відомий український телеведучий Олександр Педан вперше розповів про те, що ледь не залишився без роботи на телебаченні через російську мову. Усі деталі в нашій статті.

Відомий український телеведучий Олександр Педан вже давно тішить своїх глядачів ідеальною українською мовою. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні мовне питання набуло нових відтінків. Зокрема, деякі публічні особистості відмовляються переходити на державну, аргументуючи свою позицію тим, що не здатні вивчити її досконало.

Олександр Педан зізнався, що його ледве не вигнали з телебачення

Олександр Педан
Олександр Педан зізнався, що його ледве не вигнали з телебачення

Олександр Педан має свою думку щодо цієї проблеми і вирішив публічно поділитися нею з усіма. Так, зірка пригадав, як ледь не втратив роботу на українському телебаченні через те, що розмовляв російською мовою.

Виклик, який кинула йому доля його не злякав, і в короткий проміжок часу він важко попрацював над собою, щоб постати перед глядачами людиною, яка володіє солов’їною.

“Я був ведучим “Comedy Club Україна”. На самому старті цього проекту. Продюсер сказав: “Все нормально, окрім цього хлопчика, який не знає української”. Я взяв і вивчив мову! Було важко. Потім був “Підйом” з україномовними Притулою і Фреймут. Це нелегко, але потрібно!”, – сказав Педан “Новому каналу”.

А тому у неможливість вивчити українську Олександр не вірить, і закликає знаменитостей переходити на неї навіть у випадку, якщо не виходить говорити ідеально. Мовляв, краще погано говорити, ніж взагалі відмовитися цієї ідеї.

Пригадав Педан і свій досвід роботи з Ольгою Фреймут та Сергієм Притулою, адже украінська мова обидвох — бездоганна. Зірка зізнався, що ця співпраця стала для нього безцінною лінгвістичною подорожжю.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".