Вже не самотня? Олеся Жураківська показала ніжний поцілунок з красенем у формі: “Пише вірші та малює гуашшю”

Олеся Жураківська улюблена народна артистка України, яка здібна з перших хвилин своєї появи у кадрі, заворожити глядачів, але чомусь в реальному житті такі чари не працюють, тому акторка вже тривалий час самотня. Але днями Леся здивувала ніжним фото з красенем у формі.

Леся була заміжня і це було давно, акторка встигла пережити справжній кіношний сценарій у реальному житті. Адже її подружнє життя поділилось на “До” та “Після”. Загально, Жураківська була у шлюбі 5 років, 2,5 з яких стали справжніми тортурами для молодої Олесі. Спочатку все було як у казці й жінка відчувала себе коханою та неймовірно щасливою, проте згодом все змінилося та Олеся ніби-то потрапила до пекла.

Олеся Жураківська показала ідеального чоловіка

Річ в тому, що її чоловік почав проявляти себе, як справжній тиран і часто зривався на акторці. Звісно, жодна адекватна жінка буде намагатися піти від такого “чоловіка”. Так робила й Леся, але далі все відбувалося як у фільмах – чоловік її знаходив та повертав. Але дівчина таки змогла вибратися з цього і почати своє життя з білого аркуша.

Проте 20 років тому життя Лесі почало грати новими фарбами, оскільки вона приєдналась до Київського академічного театру драми та комедії на лівому березі Дніпра, де працює досі, а також активно знімається у фільмах та серіалах.

Жураківська змогла побудувати успішну кар’єру, а от з особистим життям після пережитого досвіду, виникають проблеми. Але Олеся ніколи не жалілася на свою самотність і навіть сама не торкається цієї теми.

Але днями Жураківська виклала чарівне фото з чоловіком у формі, який ніжно цілує акторку у щічку та вона виглядає дуже щасливою і видно, що між ними є теплота і щирість, а такі новини не можуть не тішити, особливо, у наш час. Адже всі вірять в те, що кохання переможе все. Милу фотокартку Олеся підписала віршем про армію та це й не дивує, бо й сам чоловік одягнений у військову форму.

Схожі статті