Не через кохання до Юрія Горбунова: Катя Осадча вразила зізнанням, чому насправді вийшла заміж вдруге

Відома українська телеведуча Катерина Осадча багато років тому дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому напророкувала причину свого шлюбу. Усі деталі в нашій статті.

Після розлучення з Народним депутатом Олегом Поліщуком Катерина Осадча розчарувалася в шлюбі. Про це вона вперше розповіла в інтерв’ю Аллі Крутій. Тоді ж вона заявила, що не має планів виходити заміж знову.

Катерина Осадча розповіла чому її син не воює
Катя Осадча розповіла, чому не вірить в шлюб

Катя Осадча розповіла, чому не вірить в шлюб

Майже через 10 років після даної розмови телеведуча вийде заміж за свого колегу Юрія Горбунова, якого палко покохала. Про це зіркова пара вирішила розповісти, коли Катя вже знаходилася на останніх термінах вагітності і виношувала свого другого сина Івана. Чи була нечесною з собою зірка? Ні в якому разі!

Катя Осадча несподівано розповіла про поповнення та показала фото з немовлям
Катя Осадча розповіла, чому не вірить в шлюб

Під час спілкування з Осадчою Алла поцікавилася, що може змусити зірку знову поставити свій підпис та стати дружиною. Тоді ж телеведуча заявила, що це дитина.

Мовляв, як би там не було, але у малечі має бути батько, не тільки біологічний, але і на юридичній основі. Це саме те, що вона як матір має забезпечити для свого спадкоємця, аби він зростав у повній та люблячий сім’ї.

Саме це і зробила Катерина, яка ніколи не приховувала, що вийшла заміж за Юрія Горбунова після того, як дізналася, що вагітна.

Цікаво, що роками згодом телеведучий розкрив подробиці їхнього роману. Виявляється, обидва навіть не думали вступати у стосунки. Але все плавно дійшло до цієї точки. Спочатку телеведучий підвозив колегу додому, а потім вона запросила його на чай, і між зірками закрутилося.

Коли саме Юрій встиг розлучитися зі своєю дружиною Людмилою достовірно невідомо, і зірка досі не розповідає, чи зраджував їй, або ж вступив у стосунки з Катериною, будучи вже холостяком.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.