Дзідзьо з Олександром Пономарьовим оточили турботою тих, хто найбільше її потребує: “Заїхали до хлопців”

Відомі українські виконавці та друзі Дзідзьо і Олександр Пономарьов сколихнули мережу, з'явившись в дитячому притулку. Дізнайтеся деталі події в нашій статті.

Олександр Пономарьов та Дзідзьо ще минулого року здивували глядачів своєю колаборацією, яка, варто відмітити, була блискучою. Коли розпочалася повномасштабна війна в Україні зірки продовжили вражати своїм талантом та неймовірним спільним звучанням.

Судячи з усього, виконавці змогли насправді подружитися, адже разом беруть участь і в інших проєктах. Так, обидва не надто полюбляють говорити про благодійність та пожертви. Однак у сьогоднішніх реаліях користувачі мережі особливо активно вимагають від знаменитостей звітів щодо їхньої благодійної діяльності, адже часи неймовірно складні, і публіка хоче знати, що підтримує творчість гідних людей.

Олександр Пономарьов та Дзідзьо розчулили поїздкою до дитячого прихистку

Олександр Пономарьов та Дзідзьо возз'єдналися на тлі війни і готують для українців сюрприз
Олександр Пономарьов та Дзідзьо розчулили поїздкою до дитячого прихистку

Тож Дзідзьо та Олександр Пономарьов зрадили своїм звичкам і оприлюднили кадри з дитячого прихистку, в якому вони нещодавно побували. Знаменитості потішили сиріт, відвідавши їх.

Хлопців було багато, понад 20, але всім їм Михайло Хома приділив особливу увагу. Вони обговорили, про що кожен мріє, випили смачного чаю і навіть домовилися про наступну зустріч на Коляду, після Нового року.

Цікаво, що Олександр Пономарьов взагалі вельми легко знаходить спільну мову з дітьми, адже має власну вокальну школу, в якому виховуються майбутні зірки української естради. Натомість Дзідзьо не має власних дітей і не був помічений у проєктах пов’язаних з дітлахами. Втім, і його репертуар, і його образ дуже подобається дітям.

Нагадуємо, що після початку війни обидва активно давали концерти для військових, і не надто часто виїжджали за кордон, на відміну від своїх колег.

Схожі статті