Актори стрічки “Любов і голуби”, які назавжди залишилися в тих образах

Комедійна стрічка "Любов і голуби" вийшла на екрани у 1984 році і відразу стала улюбленим фільмом багатьох.

Комедійна кіноісторія “Любов і голуби” зробила не дуже комедійним життя акторів, які знялися у ній. Дехто з акторів все життя провів самотньо, у когось не складалися відносини, хтось знайшов спокій лише у старості, а когось вже немає з нами.

Однією з найкрасивіших жінок радянського кінематографу по праву вважалася Людмила Гурченко. Вона знялася не лише у “Любов і голуби” в ролі горе-розлучниці Раїси. Акторка знялася також у картинах “Карнавальна ніч”, “Дівчина з гітарою”, “Москва в нотах”, “Діти Ванюшина”, “Крок назустріч”, “Сентиментальний роман” та багатьох інших.

Колоритна, красуня і затребувана акторка Людмила Гурченко все життя провела одна. Вона п’ять разів виходила заміж, але сімейного щастя так і не отримала.

Померла Людмила Марківна 30 березня 2011 року від серцевої недостатності.

Людмила Гурченко
Людмила Гурченко

Для молодого актора Ігоря Ляха стрічка “Любов і голуби” стала початком акторської кар’єри. У знаменитій стрічці він зіграв Льоню. На цьому його акторська кар’єра в кіно закінчилася. Чоловік більше грав на сцені театру. Він працював у Малому театрі та театрі Єрмолової, де за роки роботи зарекомендував себе як професійного драматичного актора. Останні 18 років життя Ігор Лях викладав у рідному Щепкінському училищі. Помер актор 8 червня 2018 року від серцевої недостатності.

Ігор Лях
Ігор Лях

Не дуже щасливо склалася доля і у акторки Ніни Дорошиної, яка зіграла у картині Надію Кузякіну. У кінодоробку арттистки багато фільмів, серед яких “Люди на мосту”, “За сімейними обставинами”, “Перший тролейбус” та інших. Все життя жінка прожила сама, а з родини у неї були лише племінниці.

За спогадами друзів, Ніна Дорошина не любила популярність і більше часу присвячувала роботі в театрі.

Померла Ніна Дорошина 21 ківтня 2018 року від серцевої недостатності у власній квартирі.

Ніна Дорошина
Ніна Дорошина

Сергій Юрський, який зіграв у кіноісторії дядю Мітю помер 8 лютого 2019 року у віці 83 років. За свою акторську кар’єру він знявся у 48 картинах, серед яких “Людина нізвідки”, “Місце зустрічі змінити не можна”, “Не бійся, я з тобою”, “Маленькі трагедії”, “Казка старого чарівника”, “Батьки і діти”. “Півтори кімнати, або Сентиментальна подорож на батьківщину” та інших.

Актор був двічі одружений і у нього лишилася донька Дарина.

Сергій Юрський
Сергій Юрський

Легендарна картина “Любов і голуби”  принесла як багато позитивних емоцій глядачам. так і багато горя виконавцям ролей.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.