Хто з учасниць покинув Холостяк-12 в 4 випуску від 18 листопада 2022 року: “Не дочекався серйозності”

Вже відомо, хто покинув Холостяк-12 в 4 випуску від 18 листопада 2022 року. Алекс Топольський зробив черговий крок на шляху до власного щастя.

Глядачі вже дізналися, хто покинув Холостяк-12 в 4 випуску від 18.11.2022. Цього разу події розгорталися дуже неочікувано та вкотре Алекс заплутався у фактах про дівчат, але все ж таки, зміг зробити для себе висновки. Як і завжди інтриг будо багато, але на цей раз головним потрясінням випуску стала смілива поведінка Марини.

Хто залишив проєкт цього тижня
Хто залишив проєкт цього тижня

Хто покинув Холостяк-12 в 4 випуску

Одразу нагадаємо, що у минулому випуску холостяк відправив додому Людмилу, з якою в Алекса не зійшовсь думка щодо виховання дітей. Та аудиторія його підтримала, адже жорсткі умови для дітей залишились у минулому.

Також, відбувся перший поцілунок з Олександрою з Харкова, яка виявилась не зовсім чесною з Топольським та залишилась при своїй думці та корону знімати поки що немає наміру, що ж, подивимось, як їх стосунки будуть розвиватися далі.

Хто залишив проєкт цього тижня
Хто залишив проєкт цього тижня

А цей тиждень став тематичним: вихід із зони комфорту. Тому, у новому випуску одразу троє дівчат пішли на групове побачення, це Юля-медуза, Віка та Оля, яка вже видала все про дівчат холостяку. Та з початку учасниці не були надто задоволені ідеєю спочатку попрацювати, зібрати листя та розколоти дрова, а потім повечеряти. Адже у світогляді Топольського дівчина має розуміти, що нічого не дається просто так. І першою з холостяком за спільним заняттям спілкувалась Оля. Потім звісно було спілкування й з іншими дівчатами.

І першою цього тижня покинула проєкт Ольга Присяжнюк, одразу після групового побачення, бо крім дружби Топольський до дівчини нічого не відчуває.

Хто залишив проєкт цього тижня

Залишається все менше претенденток на серце Алекса й друга Олександра, яка весь минулий тиждень провела мовчки, нарешті дочекалася свого індивідуального побачення, де вона знову отримала завдання на все казати “так”. Також у грі на слабо, вікенд з Алексом виграла Марина та відправилась як справжня попелюшка у замок, де відбувалися романтичні дива та складні розмови.

Хто залишив проєкт цього тижня
Хто залишив проєкт цього тижня

А от вже на церемонії Алекс не знайшов троянди для Аміни, тому що дівчина так і не змогла показати своєї серйозності. Певно все ж таки велика різниця у віці між ними грає роль.

Схожі статті