40-річна Віра Брежнєва потрапила за кордоном в лікарню: розлучення з Меладзе екс-віагрянці дається важко?

Знаменита українська співачка російського походження Віра Брежнєва сколихнула мережу, вийшовши на зв'язок з фанатами з лікарні. Усі деталі в нашій статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні в мережі з’явилася інформація про те, що Віра Брежнєва переїхала з російської федерації до Італії, де в неї з чоловіком Костянтином Меладзе є маєток. Співачка засудила війну, а також почала займатися волонтерською діяльністю.

Віра Брежнєва вийшла на зв’язок з фанатами з лікарні

Віра Брежнєва тепер брюнетка
Віра Брежнєва потрапила за кордоном в лікарню

Незабаром заговорили про те, що артистка розлучається з продюсером. Спочатку Віра спростувала дану новину, але чутки про негаразди у її шлюбі з’являлися знову і знову. Зокрема, подейкували, ніби основою для конфлікту послужили саме різні погляди на політичну ситуацію. Мовляв, Меладзе планує повертатися до москви, а Віра натомість не може цього зробити через проукраїнську позицію.

За іншою версією, стосунки подружжя зіпсувала колишня дружина Костянтина Яна, яка приїжджала у гості до них в Італію. Тим не менш, жінка заперечила дане повідомлення, яке з’явилося о пресі, заявивши, що не має жодного відношення до цього, і додала, що у пари насправді все добре.

Віра Брежнєва вийшла на зв’язок з фанатами з лікарні

А нещодавно Віра оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, яке зробила в німецькій поліклініці. Судячи з усього, зірка відвідала стоматолога, але не розповіла, що саме її турбує, і чи турбує взагалі. Втім, мережу дещо стривожив допис, яким знаменитість супроводила кадр. У ньому вона заявила про важливість мати друзів, які можуть стати великою підтримкою для людини у непрості часи.

Чим артистка займається у Німеччині достовірно невідомо. Втім, попіклуватися про неї є кому.

Схожі статті