Єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко вподобав колишню дружину Остапчука Христину Горняк: що намічається?

Син легендарної Софії Ротару неочікувано для всіх проявив свою симпатію до колишньої дружини Володимира Остапчука Христини. Цікаво, що з цього вийде.

Вже ні для кого не секрет, що Остапчук та Горняк нещодавно розлучилися та тепер Христина вільна жінка, яка при бажанні вже може завести нові стосунки та знову бути щасливою і відчути надійне чоловіче плече. Та судячи з усього вона поки до цього не готова, адже у своїх сторіс в instagram, жінка часто виходить на розмови з підписниками та наголошує на тому, що зараз у неї не найлегший період у житті.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк
Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк

Та натомість в одному такому діалозі з шанувальниками, Христина зазначила, що вона легко може завести розмову з чоловіком першою, якщо він їй сподобався та не бачить в цьому нічого зухвалого.

Але попри свої слова, Христина після розлучення вже встигла засвітитися з чоловіком, на ім’я Ігор. З ним вона емоційно танцювала. І багато хто міг припустити думку, що це новий обранець Горняк та насправді все набагато простіше. Ігор – це лише партнер з танців не більше.

Та є ще одна цікава деталь, яка не лад спокою. Днями син Софії Ротару Руслан Євдокименко вподобав нову фотографію Христини у соціальній мережі. Це дуже неочікуваний крок з його сторони, адже він має дружину та дітей.

Син Софії Ротару кинув оком на Христину Горняк 

Тому, навряд чи між Горняк та Євдокименко існує якийсь зв’язок, проте, все можливо, адже в Остапчука на момент їхнього знайомства також була родина. Можливо, доля підкидає зараз жінці черговий життєвий урок, який вона ще не засвоїла та перевіряє Христину на стійкість. Але це побачимо згодом. А поки що факт вподобань зі сторони Руслана залишається фактом та наштовхує на різноманітні думки з цього приводу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.