Чому Олена Коляденко так і не змогла показати іншого чоловіка після розлучення з Дмитром Коляденком

Історія кохання Дмитра та Олени Коляденко розпочалася ще 21 рік том, коли обидва ще були дуже юними та прагнули досягти успіху у творчості та особистому житті, але після розлучення один з них так і не зміг побудувати нові стосунки.

Дмитро та Олена, певно єдина пара українського шоу-бізнесу, яка досі не змінила прізвища після розлучення, адже саме єдине прізвище зробило їх обох відомими та затребуваними у своїй сфері діяльності. Адже вони вдвох створювали балет “Арт-класік”. І саме він зробив подружжя відомим у всіх країнах СНД, адже балет разом з ними багато гастролював і в кожному новому місті викликав неабиякий фурор.

Чому Олена Коляденко досі сама
Чому Олена Коляденко досі сама

Так, пара прожила разом 9 щасливих років, за які обидва реалізувалися та встигли народити сина Філіпа, який дуже схожий на свого зіркового батька й також пішов у творчість. Але на відміну від своїх батьків хлопець зайнявся музикою і нині є учасником гурту “KADNAY”, де фронтменом є Дмитро Каднай з “Фабрики зірок”.

Чому Олена Коляденко досі сама
Чому Олена Коляденко досі сама

Отже, після багатьох років подружнього життя, Олена одного разу заявила, що вона покохала іншого та запропонувала подати на розлучення, але Діма на той момент не бажав цього та всіма силами намагався зберегти родину. Але за словами Олени, вона відчувала, що й сам Дмитро також хоче розійтися, але приховує це. Та зрештою розлучення таки відбулося і згодом ведучий закохався в Ірину Білик, з якою прожив у шлюбі набагато менше років, ніж з Оленою.

А от сама власниця балету “Freedom Ballet” жодного разу не з’являлась на публіці з іншими чоловіками, тому у кого вона закохалась тоді, все ще секрет. Нині ж Олена сама і навіть ніщо не натякає на її романтичні стосунки з якимось чоловіком. До того ж екс-родина Коляденко й досі змогла зберегти між собою чудові відносини. Вони часто спілкуються та обмінюються новинами з життя. У їх стосунках є довіра та повага один до одного. І саме ці фактори досі тримають їх разом, і, звісно син.

Чому Олена Коляденко досі сама
Чому Олена Коляденко досі сама

Олена навіть не приховує, що вона досі має почуття до Дмитра, можливо це вже не кохання, проте щось таке магічне, що не дозволяє їй пустити до свого серця нове кохання.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.