Після чуток про розлучення Потап публічно натякнув на розрив стосунків з Настею Каменських: “До сліз”

Знаменитий український продюсер Потап сколихнув мережу новою публікацією, яка сприймається, як натяк на кризу в його стосунках з Настею Каменських.

Наприкінці літа до України повернулася Настя Каменських. Піврічна відсутність артистки в українському медійному просторі дала про себе знати і артистка зіштовхнулася з хвилею хейту у зв’язку з втечею за кордон. Дісталося і її чоловіку Потапу, який спочатку перехворів на корона вірус, а потім не міг повернутися до України через параліч обличчя.

Потап натякнув на розрив стосунків з Настею Каменських

Мама Насті Каменських почула омріяні слова про діток
Потап натякнув на розрив стосунків з Настею Каменських

На даний момент артисти активно працюють на майбутню перемогу України. Зокрема, мова йде про безперервні гастролі, які влаштовуються на благодійних засадах. І Потап, і Настя Каменських збирають гроші, які потім відправляються на фронт та звичайним українцям.

У зв’язку з складним графіком пара мало бачиться і живе окремо. Адже набагато ефективніше, коли обидва партнери працюють у різних локаціях. Імовірно, саме через це на особистих сторінках зірок стало набагато менше спільного контенту. Втім, велика частина користувачів пов’язує це із імовірною кризою у стосунках пари.

Як ніяк, але під час війни велика кількість людей приймає рішення розлучитися, і причини можуть бути самими різними.

Потап натякнув на розрив стосунків з Настею Каменських

Нещодавно Потап підлив олії у вогонь і оприлюднив в сторіз відгук своєї слухачки на нову пісню Насті Каменських. Вона виокремила певні рядки, які говорять про розбите серце. Чи подав таким чином продюсер якийсь знак, сказати важко, але дана публікація наштовхує на певні думки.

Нагадуємо, що 29 вересня Ірина Горова повідомила про припинення співпраці з колишнім чоловіком Потапом. Що стало реальною причиною припинення робочих відносин екс-подружжя обидва не розповіли.

Схожі статті