Леся Нікітюк вже втомилась волонтерити і втекла у Монако та відпочиває: “Входжу в стан рівноваги”

Одна з головних волонтерок України Леся Нікітюк вирішила трохи відпочити від цієї діяльності та поїхала у Монако щоб відновити свій психологічний стан та знайти рівновагу.

Нікітюк дуже вразила українців своєю поведінкою під час війни, вона не втекла в іншу країну, не ховалася від відповідальності, не боялася говорити те, що думає, а головне – Леся діяла. Саме вона стала однією з найпопулярніших волонтерів України, тому що активно допомагає переселенцям, біженцям та військовим.

Леся Нікітюк поїхала відпочивати від волонтерства
Леся Нікітюк поїхала відпочивати від волонтерства

Ведучу завжди сприймали як дуже не серйозну жінку, адже її образ на телебаченні саме такий. Леся завжди у гарному настрої, на позитиві та не соромиться геть нічого. Але в житті вона не така вже й позитивна. Нікітюк також має власні переживання, душевні рани та теж вміє хандрити, як і інші люди. Просто дуже часто відомі люди стають заручниками своїх образів. І ті, хто бачить образ – сприймають його за дійсність.

Натомість за останні 9 місяців Леся змогла довести народові, що вона вміє бути серйозною, сміливою та надійною.І це розповсюджується не тільки на її близьких, а ще й на абсолютно чужих людей. Але з приходом повномасштабної війни, ми впевнилися, що чужих українців не існує. Тому, телеведуча нарешті проявила себе у новому амплуа.

Та зараз Леся повідомила, що вона знаходиться у Монако, певно дівчина дуже втомилася за останні 9 місяців неперервної праці та нарешті змогла собі дозволити відпочинок, на який, Леся точно заслуговує. Про це Леся повідомила на своїй сторінці instagram.

“Зараз я знаходжусь в Монако. Я закриваю очі, входжу в стан рівноваги” – сказала Леся у відео.

Та варто сказати, що працювати Нікітюк не припиняє й у Монако, адже, крім того, що вона ведуча та волонтер, вона ще й блогер. Том реклама – це один із джерел заробітку. Тож, на цьому відео Леся не тільки розповідає де вона та в якому стані, а ще й рекламує “Нову пошту”.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".