Алла Пугачова прийшла на допомогу Першій леді України: продає квитки не на концерт, а в маєток-музей

Не часто хтось зі знаменитостей робить за свого будинку музей, але Аллі Пугачовій для доброї справи нічого не шкода. "Жінка, яка співає" перетворилась на "жінку, яка допомагає", продаючи екскурсії своїм маєтком.

Легендарна пара Алла Борисівна Пугачова та Максим Галкін, які тільки нещодавно відзначили 21 рік подружнього життя. І от вони знову сколихнули Мережу новиною, що всього за 10200 рублів (близько 6000 гривень) кожен бажаючий може побачити святая святих Примадонни та гумориста — їхній розкішний маєток у селі Грязі.

Можна придбати квиток на екскурсію палацом Примадонни

Однак, є одне “але” — зароблені від екскурсії гроші підуть у благодійний Фонд Олени Зеленської.
Така інформація почала ширитися російськими інтернет-виданнями та Телеграм-каналами, але офіційного підтвердження з боку зіркової родини не було.

З’явилось фото квитка, на якому видно, що тур палацом Пугачової та Галкіна відбувався 1 грудня. Назва екскурсії дуже пафосна “замок Примадонни”: обіцяють показати будуари Алли Борисівни разом з кімнатами її чоловіка, а також гардеробні та таємні кімнати — клозети

Інтер’єр маєтку Алли Пугачової

Є і важливе зауваження, що всі зібрані кошти підуть на благочинність — до Фонду Олени Зеленської. Дійсно, якщо відсканувати QR-код з нижнього правого куточка квитка, то можна перейти на сторінку Фонду. Однак, судячи з фото деякий ажіотаж все ж був, адже на задньому фоні, біля сходів, коло яких раніше дуже любила фотографуватися родина співачки, стоїть декілька чоловік.

У Примадонни є на що подивитися

Раніше йшлося, що Алла Пугачова та Максим Галкін хочуть виставити свій палац на продаж за 1 мільярд рублів, але, як виявилося, для нього знайшовся більш раціональний спосіб використання.

Сходи, біля яких Примадонна любить фотографуватися

Загальна площа палацу Алли Борисівни близько 2000 квадратних метрів. Будинок у вікторіанському стилі налічує у собі шість поверхів, а поряд із ним знаходяться баня, античний амфітеатр, басейн та флігель.

Нагадаємо, Алла Пугачова разом із чоловіком та дітьми виїхали до Ізраїлю, де вже отримали паспорти. Гуморист Максим Галкін був визнаний іноземним агентом на території рф.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".