Через 6 років після розставання Марія Яремчук не стримала почуттів до Пономарьова і видала себе з головою

Знаменита українська співачка Марія Яремчук, яка декілька років тому завершила сценічну кар'єру, сколихнула мережу, проявивши прихильність до Олександра Пономарьова.

Перша дуетна пісня Олександра Пономарьова та Марії Яремчук вийшла на широкі екрани у 2016 року. Вона ж дала старт чуткам про те, що між знаменитостями щось більше, ніж дружба, а точніше — справжнісінький роман.

Пізніше співак підлив олії у вогонь, заявивши, що в нього стосунки з молодою виконавицею. Тим не менш, Марія Яремчук не розгубилася та спростувала новину. А вже через декілька років артистка повідомить, що завершує сценічну кар’єру через фобію.

Марія Яремчук вперше видала свої почуття до Пономарьова

Марія Яремчук відгуляла весілля
Марія Яремчук вперше видала свої почуття до Пономарьова

На особистій сторінці спадкоємиці Назарія Яремчука в соціальній мережі Instagram майже не з’являлася жодних оновлень, так як красуня почала вести повністю закритий образ життя. Але з початком повномасштабної війни в Україні все кардинально змінилося: виконавиця підтримала своїх фанатів, не дивлячись ні на що, записала нову пісню, почала активно ділитися думками у свому мікроблозі.

Так, нещодавно співачка оприлюднила свій вірш, яким супроводила чергову фотографію на своєму акаунті. Через стільки років Олександр Пономарьов прийняв рішення публічно відреагувати на творчість Марії, залишивши у коментарях емодзі серця. Яремчук не змусила виконавця чекати довго на відповідь і проявила взаємність по відношенню до артиста.

Марія Яремчук вперше видала свої почуття до Пономарьова

Судячи з усього, знаменитості досі підтримують зв’язок і мають непогані взаємини, адже демонструють серйозну теплоту та ніжність одне до одного, що знову підтверджує, що чутки про роман пари не виникли на пустому місці.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".