Обскакав Дантеса по повній: Міша Кацурін записав дует з Дорофєєвою на пісню про почуття, яку написав для неї

Відомо, що крім ресторанного бізнесу, Кацурін ще й захоплюється музикою, але ніхто навіть подумати не міг, що Міша пише пісні і тим більше, що ми почуємо їх у виконанні Наді.

Михайло Кацурін відомий ресторатор, який тримає мережу закладів харчування та всі вони різні. Також він виступає як експерт з кухні різних закладів. Тобто, раніше, у Міші була передача на телебаченні, де він ходив по різних закладах і коментував їжу та сервіс.

Міша Кацурін пише пісня для Дорофєєвої
Міша Кацурін пише пісня для Дорофєєвої

Та з приводом війни, звісно, й у роботі Кацуріна все змінилося, тепер він сфокусован лише на розвитку рестранів. Та крім змін у роботі, Міша пережив багато змін в особистому житті, через які досі не може відновити своє ім’я, але став одним з найобговорюваніших особистостей України.

Всі вже знають, що нині Надя Дорофєєва та Міша разом. І домі нікому не дає спокою ситуація між родинами Дантес і Дорофєєва та Кацуріни. Бо й нині багато хто вважає, що чоловіки просто обмінялися дружинами, але ж такого зробити неможливо. Просто так склалися обставини, адже почуттями керувати важко, тим більша тоді, коли є повне відчуття, що з нинішнім партнером по життю кохання згасло.

Міша Кацурін пише пісні для Дорофєєвої
Міша Кацурін пише пісні для Дорофєєвої

Саме тому Надя вирішила не тягнути свої стосунки з Володимиром Дантесом і це було взаємно, адже обидва були вже як друзі один для одного.

Проте правди про зародження стосунків Наді та Міші досі ніхто не знає, але співачка обіцяє, що скоро всі все дізнаються. Можливо вона мала на увазі саме свій новий трек, текст якого написав Кацурін та став акомпаніатором для Наді.

Пісня розповідає про стосунки між двома людьми й судячи з усього – це історія їхнього кохання. Саме тому, вже почали сипатися коментарі, що ця пісня хайп і новий спосіб зробити свої стосунки якомога більше обговорюваними. Проте навряд чи артистка випускала трек з таким посиланням.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".