Вагітна Настя Каменських поскаржилася на емоційну нестабільність після розставання з Потапом: “Так сталося”

Знаменита українська співачка Настя Каменських сколихнула мережу, заявивши про свою емоційну нестабільність. Сталося це на тлі чуток про вагітність артистки та розлучення з Потапом.

З моменту повернення Насті Каменських з Європи пройшло декілька місяців. Втім, шанувальники досі по-різному ставляться до активної присутності артистки в медіа-просторі, звинувачуючи її у втечі до Іспанії разом з Потапом у розпал бойових дій.

Настя Каменських заявила про емоційну нестабільність

Окрім, хейту на артистку вдома чекала неабияка зацікавленість в її особистому житті зі сторони користувачів. Спочатку пліткували про те, що Настя Каменських повернулася до України вагітною. Дані чутки з’явилися після публікації фотографій Насті в Ірпені, на яких можна помітити певні зміни у її фігурі.

Настя Каменських заявила про емоційну нестабільність

Згодом в соцмережах розпочалися дискусії і про можливе розлучення пари, адже співачка та її благовірний Потап тривалий час знаходяться в розлуці через різні гастрольні графіки, майже не публікують спільний контент і постійно оприлюднюють неоднозначні тексти на особистих сторінках в Instagram.

Наприклад, нещодавно Настя Каменських поскаржилася своїм підписникам на емоційну нестабільність. Співачка розповіла про свої почуття, про емоціі своїх співвітчизників і запропонувала українцям ставитися одне до одного з розумінням, підтримкою, а також протягувати руку допомоги.

На цей раз фанати артистки відреагували на її пост здебільшого позитивно, а також почали активно просити її публікувати більша контенту особистого характеру. Мовляв, Каменських втратила зв’язок зі своїми шанувальниками.

Нагадуємо, що минулого року Настя Каменських зізналася про бажання стати матір’ю. Втім, ніякими планами на народження первістка не ділилася.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".