Друга екс-дружина Остапчука розповіла, що трапилося з будинком, який вони зводили для сімейного життя

Друга колишня дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк дала ексклюзивний коментар щодо їхнього спільного будинку.

Як відомо, минулого року Володимир Остапчук та Христина Горняк повідомили про те, що незабаром переїдуть до свого спільного маєтку, який активно будували для подальшого подружнього життя. Зірки навіть розповіли про те, як розподілили свої фінанси: телеведучий витрачав усі свої гроші на будівництво, а його благовірна утримувала родину.

Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про долю їхнього спільного будинку

Остапчук з Христиною Горняк
Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про долю їхнього спільного будинку

Втім, восени цього року стало відомо про розлучення Володимира та Христини. Справжня причина розриву до сьогодні невідома. Шоумен натомість вже опинився у Канаді разом зі своїми дітьми.

Звісно, користувачів цікавить доля будинку, в якому готувалися кімнати для його спадкоємців, а також майбутнього малюка, якого він збирався завести разом зі своєю другою дружиною.

Нещодавно Христина дала ексклюзивний коментар з приводу будинку на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Жінка заявила, що дім стоїть, але ремонт в ньому припинений. Що не дивно, адже в Україні ведеться війна, і імовірно будівництво зупинилося ще взимку.

Колишня дружина Володимира Остапчука розповіла про їхній спільний будинок

Цікаво, що про розподіл нерухомості Христина не сказала і слова, хоча її підписники добре розуміють, що на подружжя чекає вельми серйозна розмова і можливо судові розбірки.

Нагадуємо, за декілька місяців до об’яви про розлучення в родині стався грандіозний скандал через інтерв’ю першої дружини зірки Олени Войченко. Зокрема жінка розповіла про психічні проблеми у Володимира, пояснила відсутність контакту у телеведучого разом з дітьми, а також повідала неоднозначні деталі минулого Христини Горняк.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".